Polis memurunun ölüm haberi üzdü

Polis memurunun ölüm haberi üzdü

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğünde bir süre görev yaptıktan sonra malulen emekli olan kadın polis memuru Emel Baygün hayatını kaybetti.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan, kas rahatsızlığı nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce malulen emekli olan 44 yaşındaki polis memuru Emel Baygün yaşamını yitirdi. Bir süre rahatsızlığı nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gördükten sonra taburcu edilen emekli polis memuru Emel Baygün'ün yine rahatsizlandığı ve nefes almakta güçlük çektiği bildirildi.

Polis arkadaşları tarafından Çine Devlet Hastanesine götürülen ve buradan da yine Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınan emekli polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baygün'ün cenazesi Çine İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarından helallik alınmasının ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne ait cenaze nakil aracı ile memleketi Balikesir'e gönderildi. Kadın polisin ölümü sevenlerini üzdü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.