Polis Neriman Aktarmacı Cinayetini Çözdü

Polis Neriman Aktarmacı Cinayetini Çözdü

Söke Polisinin günlerce süren çalışması sonrası aydınlatıldı.

Söke’de 3 Ocak Cumartesi sabaha karşı Fevzipaşa Mahallesinde hunharca işlenen cinayette işkence edilerek öldürülen Neriman Aktarmacı (54) adlı 3 çocuk annesinin katil zanlıları, Söke Polisinin günlerce süren çalışması sonrası aydınlatıldı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Söke’nin Fevzipaşa Mahallesi Dalgıç Sokak’ta yalnız yaşayan ve kadın işçilere dayı başılık yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk annesi Neriman Aktarmacı, sabah işe gelmeyince birlikte çalıştığı arkadaşlarının merak edip araması sonucu evinde boğularak öldürüldüğü anlaşılmıştı. Kapının zorlanmadan içeri girilmesinden cinayeti tanıdık birisinin yapmış ihtimali üzerinde duran polis en küçük ipuçlarını değerlendirerek, katil ve katillerle ilgili aylarca yürüttüğü titiz çalışmada cinayet şüphelilerini ulaşmaya başardı.

Olayla ilgili olarak cinayet günü İstanbul’dan Söke’ye geldiği öğrenilen ve cinayet sonrası yine İstanbul’a geri dönen E.Ö’yü Düzce de yakaladı. E.Ö ile birlikte ona yardım ettiği iddia edilen F.E’de yakalanarak adliyeye sevk edilirken şüpheliler mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kadın şüphelinin daha gözaltına alındığı, gözaltına alınan kadınların cinayet ilgililerin olup olmadığı araştırıldığı belirtildi.

Zanlıların yapılan sorgulamasında cinayetin hırsızlık amacıyla işlendiği öğrenilirken zanlılar E.Ö ve F.E tutuklanarak ceza evine gönderildi. Konu ile ilgili olarak Söke Cumhuriyet Baş Savcısı Yıldırım Özgür yaptığı açıklamada, 2 kişinin tutuklandığını söyleyerek, olayla ilgili araştırmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.