Polislerden Öğrencilere Mesleki Sunum

Polislerden Öğrencilere Mesleki Sunum

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi görevlileri, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerine “Polislik Mesleğinin Tanıtımı ve Toplum...

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi görevlileri, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerine “Polislik Mesleğinin Tanıtımı ve Toplum Destekli Polislik Hizmet ve Faaliyetleri” hakkında sunum yaptı.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sunuma Oğuzeli Meslek Yüksekokulu idarecileri ve yaklaşık 100 öğrenci katıldı. Sunumda Polislik Mesleğinin tanıtımı, TDP hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin emniyet teşkilatlarına bakışları hakkında görüş ve önerileri, sohbet şeklinde gerçekleştirildi.

Sunum sonunda Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ‘Polislik’ mesleğinin ve TDP Hizmetleri’nin kapsamlı olduğunu bilmediklerini, en kısa sürede İl Emniyet Müdürlüğünü ve TDP Şube Müdürlüğünü ziyaret etmek istediklerini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.