‘Projelerim Masamın Sağ Çekmecesinde Duruyor’

‘Projelerim Masamın Sağ Çekmecesinde Duruyor’

AK Parti Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Ahmed Faruk Harmandaroğlu, “Nazilli’yi ayağa kaldıracak projelerim masamın sağ çekmecesinde duruyor" dedi.

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Harita ve Kadastro Mühendisi Ahmed Faruk Harmandaroğlu, “Nazilli’yi ayağa kaldıracak projelerim masamın sağ çekmecesinde duruyor. Projelerimle Nazilli’nin itibarını arttırıp, insanımıza yaşadığım şehirle gurur duyuyorum duygusunu yaşatacağım” dedi. Harmandaroğlu, partisinin ilçe binasında tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Aynı zamanda AK Parti Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim de, halefinin tanıtım toplantısına katılarak, ‘seçimlerde tek yumruk olacağız’ mesajı verdi. Bekir Kuvvet Erim’in geçtiğimiz hafta düzenlediği tanıtım toplantısına iştirak etmediği gözlenen AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen de Ahmed Faruk Harmandaroğlu’nu alkışlayanlar arasında yer aldı.

• MİSAFİRLERİYLE TEK-TEK TOKALAŞARAK, TEŞEKKÜR ETTİ

Tanıtım toplantısının yapıldığı salona eşi Dilek Harmandaroğlu ile birlikte giren Ahmed Faruk Harmandaroğlu, kendisine destek vermeye gelen misafirleriyle tek-tek tokalaşarak, teşekkür etti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Harmandaroğlu konuşmasına 2014 yılının Mart ayında yerel seçimler yapılacağını hatırlatarak başladı. Siyasi partilerin seçmen huzuruna iyi bir aday, belediye meclis listesi ve yapmayı planladığı projelerle çıkmanın gayreti içinde olduğuna dikkat çeken Ahmed Faruk Harmandaroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

foto-galeri-009.gif

• ‘ŞEHİRLER CANLI, DİNAMİK VE DEĞİŞKEN BİRER ORGANİZMADIR’

“Çocukluğum ve gençliğim bu şehirde geçti ve halen burada yaşıyorum. Bu şehir de iş yapıyor, bu şehirde hayatımı sürdürüyorum. Öyle inanıyorum ki, hedefler akıldan, vizyon yürekten gelir. Yüreğimdeki ses bugün burada beni sizlerin karşısına getirdi. Bireyler zaman içinde itibar kazanır ya da kaybeder. Şehirlerde böyledir. Şehirler canlı, dinamik ve değişken birer organizmadır. İyi yönetilemez ve vizyon oluşturulamazsa tıpkı insanlar gibi itibar kaybeder. Amacım Nazilli’nin itibarını arttırarak insanımıza yaşadığım şehirle gurur duyuyorum, duygusunu yaşatmaktır. Yola çıkış nedenim Nazilli için bir vizyon oluşturmaktır. Bir çoğunuz beni yakından tanıyorsunuz. Mevki, makam, şöhret için burada olmayacağımı çok iyi biliyorsunuz. Bu iş bir sevda işidir, bu iş bir dava işidir, bu iş bir yürek işidir. İstedim ki, yaşadığım bu şehir için bir şeyler yapayım. Gördüğüm eksiklikleri gidereyim ve görmek istediğim güzellikleri ilçeme kazandırayım”

• ‘NAZİLLİ’NİN SORUNLARINI VE İHTİYAÇLARINI BİLİYORUM’

Nazilli Belediye Başkan aday adaylığına yaptığı istişareler neticesinde karar verdiğinin ifade eden Ahmed Faruk Harmandaroğlu, “Partimin ilgili birimleri, parti teşkilatımızda beraber çalıştığım arkadaşlarım ve birlikte yaşamaktan zevk aldığım, mutlu olduğum ilçemin insanlarından ilçemin Belediye Başkanlığı görevini talep ediyorum. İlçemiz Nazilli’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyorum. Bu ihtiyaçların giderilmesi için belediye imkanlarının ne olduğunu da biliyorum. Belediye imkanlarıyla yapılamayacaklar için, nereden destek alınması gerektiğini de biliyorum. Artık ilimiz büyükşehir oldu ve bunun için Büyükşehir Belediye Başkanlığı’yla birlikte yapılacakları da biliyorum. Öncelikle partimden yetki ve görev istiyorum. Bu görevin şahsıma verilmesi için ilçe halkımızdan, hemşerilerimden destek istiyorum. Bu gün burada toplanarak bu talebimi sizlerin huzurunda beyan ediyorum. Benim için büyük anlam ifade eden bu günde, buraya gelerek şahsıma güç ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel ve daha yaşanabilir, çocuklarımız için iş, aş kaygısı taşımadığımız, çarpık yapılaşmayı Kentsel Dönüşüm ile dönüştüren,  trafik ve otopark sorunu çözülmüş, geleceğe güvenle bakan Nazilli için yapacak çok işimiz var. Hayat kalitesi yüksek, doğasıyla, çevresiyle, havasıyla, suyuyla trafik ve eğitimiyle insanları mutlu ve huzurlu bir Nazilli için hep birlikte diyor, hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

‘PROJELERİM MASAMIN SAĞ ÇEKMECESİNDE DURUYOR’

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmed Faruk Harmandaroğlu, Nazilli’yi ayağa kaldıracak projelerinin masasının sağ çekmecesinde durduğunu söyleyip, “Projelerimle Nazilli’nin itibarını arttırıp, insanımıza yaşadığım şehirle gurur duyuyorum duygusunu yaşatacağım” dedi. Harmandaroğlu, Nazilli Belediye Başkan Adayı olamadığı takdirde elinde bulunan tüm projeleri AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı olan kişiye kendi eliyle teslim edeceğini kaydetti. Harmandarğlu’nun bu açıklaması toplantıya katılanlar tarafından uzun süre alkışlandı. Ahmed Faruk Harmandaroğlu’nun ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Harmandaroğlu’na başarılar diledi. Tanıtım toplantısının sonunda doğum günü olan partililer Hüsnü Durdu ve Berna Özen için Doğum Günü Pastası kesildi.

• AHMED FARUK HARMANDAROĞLU KİMDİR?

1971 doğumlu olan Ahmed Faruk Harmandaroğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Nazilli’de tamamladı. 1993 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Harita Mühendisi olarak mezun oldu. 1994 yılında askerlik hizmetini tamamladı. 1995-1998 yılları arasında Nazilli Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı. 1998 yılından bu yana serbest Harita Mühendisi olarak çalışıyor ve aynı zamanda ulusal ve uluslar arası firmalara teknik danışmanlık hizmeti veriyor. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı kurucularından olan Harmandaroğlu, 2005 yılına kadar Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2005-2009 yılları arası Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 2011 yılından bu yana AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda Teşkilat Başkanlığı ve 2’inci Başkanlık görevini yürütüyor. Evli olan Ahmed Faruk Harmandaroğlu’nun bir kız ve bir erkek çocuğu var. • M.Şevket ALTINAYAR (ÖZEL HABER)

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(1).jpg

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(2).jpg

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(3).jpg

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(3).jpg

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(4).jpg

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(5).jpg

‘projelerim-masamin-sag-cekmecesinde-duruyor’-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum