PTT 2 asra yaklaştı

PTT 2 asra yaklaştı

Aydın’da PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Törenin ardından konuşan Aydın PTT Başmüdürü Rahmi Candan, “PTT mektup taşıma şeklinde başlayan hizmetler sonrasında, ülkeye ilkleri getiren ve yaşatan büyük bir kuruluştur” dedi.

Kurulduğu 23 Ekim 1840’tan bu yana iletişim alanında her türlü hizmeti veren ve ülkenin köklü ve lider kurumlarının başında yer alan PTT teşkilatının 175. yılı dolayısıyla Efeler’de tören düzenledi.

Törende konuşan Aydın PTT Başmüdürü Rahmi Candan, şunları söyledi:

“Kurumumuz, 2 asra yakın süredir heyecanını yitirmeden varlığını sürdürmeye devam etmektedir. Cumhuriyetimizin kurulduğu 1923 yılında 688 işyeri ile hizmet veren şirketimiz, 4 bin 500'ün üzerinde iş yeri 2 bin 200'e yakın ATM cihazla Türkiye'nin en geniş otomasyon ağına sahip bir kamu kuruluşudur. 1840'dan beri hiç aralıksız hizmetlerini sürdüren; uygun fiyat ile kaliteli hizmet prensibine dayalı, ulaşılabilir, hızlı, sektörde gelişmelere cevap verecek düzeyde rekabete açık, lider, öncü ve dinamik yapılı kurum olarak 175. yıla ulaşmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Aynı şevkle hizmetlerimizi kesintisiz devam ettirmekteyiz. Her yıl 20 milyon insanımızın işlem yaptırmak için uğradığı PTT banklarda özel şahısların yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları ile tüzel kişiliklere de hizmet sunumu yapılmaktadır.’’

PTT ailesinin her ferdinin, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da aynı şevk ve heyecanla görevini yerine getirme gayreti içerisinde olacağını bildiren Candan, yaşanan gelişim ve değişim hamlelerini her zaman daha ileriye taşıyacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.