Pursaklar’da Dedeler Ve Neneler İkinci Bahara Koştu

Pursaklar’da Dedeler Ve Neneler İkinci Bahara Koştu

Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği yürüyüşte, dedeler ve neneler yağmur altında birlikte yürüdü.Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen “9. Dedeler ve Neneler 2. Bahara Koşuyor” etkinliği kapsamı...

Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği yürüyüşte, dedeler ve neneler yağmur altında birlikte yürüdü.

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen “9. Dedeler ve Neneler 2. Bahara Koşuyor” etkinliği kapsamında yürüyüş düzenlendi. Hicret Camii’nde başlayan yürüyüşe Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve çok sayıda yaşlı katılarak, yağmur altında yürüdü. Etkinlik kapsamında çekiliş de düzenlendi. Çekilen kura sonucunda 2 aile umre bileti, 20 aile Şanlıurfa gezisi ve 40 aile de Kızılcahamam’da konaklama hakkı kazandı. Yürüyüş sonunda çeşitli yabancı ülkelerden gelen yöresel oyun ekipleri ve Pursaklar Halk Oyunları ekibi gösteri sundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 9 yıldır bu yürüyüşü düzenlediklerini ve katılımın çok olmasından dolayı da her sene yaptıklarını belirterek, Pursaklar’ı tebessüm şehri haline getirmeye çalıştıklarını kaydetti. Çetin, torunlarla dedelerin ve nenelerin bağlarının kopmaması için çalıştıklarını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.