Reis'den "ÖZ" cevap; "Dedikodu yapma, partim MHP'dir"

Reis'den "ÖZ" cevap; "Dedikodu yapma, partim MHP'dir"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,"Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ittifakında benim zarar verdiğim düşünülüyorsa ben gereğini yaparım, görevimi bırakırım."dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Abdurrahman Öz'ün "Haluk Alıcık'a 3 gün süre veriyorum. 2019'da aday gösterilmediği takdirde başka bir partiye geçmeyeceğini deklare etsin" sözlerine tepki gösterdi. Siyasete MHP'de başladığını dile getiren Alıcık, "Lise yıllarında ülkü ocaklarında yetiştim, siyasete MHP'de başladım, MHP'de de bitireceğim. Daha önce de sürekli dile getirdim. MHP dışında bir partiye geçme niyetim yok. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yanında siyaset yapmaya devam edeceğim. Süreç kritik bir süreç, dedikodulara fırsat vermemek lazım" dedi. 

"BEN GEREĞİNİ YAPARIM, İSTİFA EDERİM"

MHP ve AK Parti'nin cumhur ittifakında bir araya geldiğine değinen Alıcık, "Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk adımları attılar. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Bu süreçte bu ittifaka destek vermek lazım. Farklı dedikodular üreterek bu sürece zarar vermemek lazım. Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ittifakında benim zarar verdiğim düşünülüyorsa ben gereğini yaparım, görevimi bırakırım. Ben referandum sürecinde gerekeni yaptım. Dağ taş gezerek "Evet" için mücadele ettim. Bana yakışırdıkları Meral Akşener'in karşısında durdum. Milletvekili hala neyi anlamıyor. Ben koltuk meraklısı değilim. Cumhurbaşkanının ve Genel Başkanımızın arkasında siyaset yapam bir Türk milliyetçisiyim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum