Reyhanlı’da Türkiye-suriye Dostluk Festivali Düzenlenecek

Reyhanlı’da Türkiye-suriye Dostluk Festivali Düzenlenecek

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Türkiye-Suriye Dostluk Festivali düzenleyeceklerini bildirdi.Başkan Şanverdi, 20 - 21 Mayıs 2015 tarihlerinde Reyhanlı Belediye binası önünde yapacakları fe...

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Türkiye-Suriye Dostluk Festivali düzenleyeceklerini bildirdi.

Başkan Şanverdi, 20 - 21 Mayıs 2015 tarihlerinde Reyhanlı Belediye binası önünde yapacakları festival etkinlikleri kapsamında Türkiye Suriye sanat sergisi, folklor gösterileri, müzik dinletileri, masa tenisi turnuvası, çocuk oyun grupları yarışmaları ve çeşitli eğlenceler yer alacağını söyledi.

21 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Tayfur Sökmen Stadyumu’nda sanatçı Uğur Işılak’ın konser vereceğini belirten Şanverdi, “Yaşanılan iç savaştan dolayı ülkemize sığınan Suriyeli misafirlerimize kucak açtık. Köklü temellere dayanan tarihimizin ve akrabalık ilişkilerimizin yanı sıra Müslüman kardeşliğimizin de ortak payda olduğu noktasında misafirperver bir duruş sergileyen ülkemiz tüm dünya ülkelerine örnek olmuştur. Bu yıl 20-21 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz “Türkiye Suriye Dostluk Festivali” kapsamında bu bütünlüğü pekiştirmek ve kardeşlerimizle birlikte Reyhanlı’yı tamamladığımızı tüm dünyaya göstermeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.