Reyhanlı’daki Bombalı Saldırılarda Ölenler Anıldı

Reyhanlı’daki Bombalı Saldırılarda Ölenler Anıldı

Hatay’da, 11 Mayıs 2013 tarihinde 53 vatandaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırıların yıl dönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi.İsmi ’11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Bulvarı’...

Hatay’da, 11 Mayıs 2013 tarihinde 53 vatandaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırıların yıl dönümü nedeniyle anma etkinliği düzenlendi.

İsmi ’11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Bulvarı’ olarak değiştirilen alanda düzenlenen anma etkinliğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ile çok sayıda kurum amiri ve Reyhanlı ilçesinden gelen vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma etkinliği, daha sonra patlamada hayatını kaybedenlerin tek tek isimlerinin okunmasıyla devam etti.

Etkinlikte konuşan Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, böyle bir patlamayı hiçbir ülkenin yaşamaması temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.