Rıdvan Dilmen ve Ağabeyleri Teşekkürlerini İletti!

Rıdvan Dilmen ve Ağabeyleri Teşekkürlerini İletti!

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Rıdvan Dilmen ve ağabeyleri Nazilli halkına ve Başkan Alıcık’a taziye mesajları için teşekkürlerini iletti.

Annelerini Nazilli’de son yolcuğuna uğurlayan Dilmen kardeşler hemşerilerinden gördükleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Hem cenaze öncesi hem de cenaze sonrası manevi desteğini hiç esirgemeyen Nazilli Belediye Başkan’ı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sundu.

RIDVAN DİLMEN CANLI YAYINDA TEŞEKKÜR ETTİ

Ntvspor’da yayımlanan %100 Futbol adlı programdan seslenen Rıdvan Dilmen duygularını şöyle belirtti; "Geçen hafta içerisinde annemi kaybettim. Anneler hep özlenecek. Memleketim Nazilli’de defnettik. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Bey’in ilgisi ve Nazillili hemşerilerime desteği için teşekkür ederim. Ayrıca dönemediğim insanlar da oldu onlar da haklarını helal etsin” dedi.

DİLMEN AİLESİNİN AĞABEYLERİ DE SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ!

Dilmen ailesinin ağabeyleri Ercüment Dilmen ile Murat Dilmen ise sosyal medya hesabından Nazilli halkına teşekkür etti. Ercüment Dilmen sosyal medya hesabında Nazillispor formalı resmini paylaşarak, “Asiler topluluğu Nazilli’m, şerefli Nazillispor forması giymekte nasip oldu. Ayrıca annem Makbule Dilmen’in cenazesindeki vefalı dostlarımıza da Dilmen ailesi olarak teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. Murat Dilmen ise, “Annemizin vefatı nedeni ile cenaze törenine katılan, telefon ve mesajlarla taziyelerini ileten, dua ve dileklerini esirgemeyen, ulaşan ve ulaşamayan herkese; acımızı paylaştıkları için ailem adına ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Sevgi ve saygılarımızla” paylaşımında bulundu.


 

43543.jpg

ercu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum