Rıdvan Eşin sözünü tuttu

Rıdvan Eşin sözünü tuttu

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, DMD kas hastası İsmail’i sevindirdi.

HABER MERKEZİ - Köşk’ün Menteşe Mahallesi’nde seçim çalışmaları yaptığı sırada tanıştığı DMD kas hastalığı ile mücadele eden İsmail’in moral motivasyonuna destek olmak isteyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin,  minik İsmail’in Galatasaray tutkusunu farkedince ona bir sürpriz hazırladı.

İsmail’i sevindirmek için hazırlanan sürprize AK Parti teşkilatından 50 kişilik bir ekip seferber oldu. Galatasaray Spor Kulübü’nün armalı malzemeleri İstanbul’dan getirtilerek İsmail’e ulaştırıldı. Bu sırada evladının görülmeye değer sevincine ortak olan İsmail’in annesinin Rıdvan Eşin’den bir ricası daha oldu.

whatsapp-image-2018-12-04-at-14.07.57(1).jpeg

Annesi İsmail’in sokakta  arkadaşlarıyla daha rahat görüşmesi için Rıdvan Eşin’den akülü tekerlekli sandalye ricasında bulundu. Eşin ve ekibi ise tekerlekli sandalye yerine bir dahaki ziyaretlerinde İsmail’e elektirikli bisikletle gelecekleri sözünü verdiler.

whatsapp-image-2018-12-04-at-14.07.58.jpeg

İsmail’e sürprizinin ardından Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı da ziyaret eden Eşin, AK Parti’nin belediyecilik hizmeti ile ilgili istişarelerde bulundu. Eşin ayrıca AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve teşkilatı ile de bölgeye yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

whatsapp-image-2018-12-04-at-14.07.57.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.