Rıfat Kocaoğlu Halkın Sorunlarını Dinledi

Rıfat Kocaoğlu Halkın Sorunlarını Dinledi

Sosyal Güvenlik Kurumu Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu, Akyeniköy Beldesinde belde sakinleriyle bir araya geldi. Kurum hakkında bilgiler veren Kocaoğlu, halkın sorunlarını dinledi; çözüm yolları konusunda bilgiler verdi.

SGK Didim İlçe Merkez Müdürlüğü, Kurumun iş ve işlemleri hakkında bilgi vermek ve halkın sorunlarını dinlemek amacıyla başlattığı bilgilendirme toplantılarının ilkini Akyeniköy Beldesinde gerçekleştirdi. Beldedeki bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıya Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu, SGK Didim İlçe Merkez Müdürlüğü memuru Sait Şen, AK Parti Belde Başkanı Murat Yağlı ile çok sayıda belde sakini katıldı. Bilgilendirme toplantısında ev sahibi olarak konuşan Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci “Devletimiz Didim’e böyle bir kurum açtı. Önceden Söke’ye yada Aydın’a gitmek gerekiyordu ama şimdi Didim’e gideceksiniz. Kurucu Müdür olarak ta İlçe Müdürümüz Rıfat Bey görevine başladı. Kendisi halkla iç içe, diyalog kurmayı seven birisi.. Kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

“DEVLETİMİZ BİZİ HİZMET İÇİN BURAYA GÖNDERDİ”

SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu ise Didim’de 2013 Temmuz ayında hizmete açıldıklarını belirterek, tüm iş ve işlemleri vermeye başladıklarını söyledi. Didim’de ilk kez Akyeniköy’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini belirten Kocaoğlu “Bugünkü bu toplantımıza İl Müdürümüz de katılacaktı fakat kendisinin başka bir toplantısı olması sebebiyle aramızda olamadı. Kendisi sizlere selamlarını iletti. Bizler bugün sizlerin sorunlarını dinlemek, bilgi vermek, sorularınızı cevaplamak için buradayız. Biz sizlerin ayağına gelerek sizlerin sıkıntılarını dinlemek için geldik, Sosyal Güvenlikle ilgili her türlü sorunları çözümü için buradayız. Devletimiz bizi hizmet için buraya gönderdi. Kapımız her zaman sizlere açık; sadece iş için değil çay-kahve içmeye de bekleriz. Çünkü bu kurumlar sizlerin kurumları; bizler gelip geçiciyiz. Asıl sahibi sizlersiniz.”diye konuştu. Konuşmanın ardından SGK İlçe Müdürü Kocaoğlu Genel Sağlık Sigortası konusunda Belde halkına kısa bir bilgi verdi; daha sonra emeklilik ve Bağ-kur-SSK ile ilgili yaşanılan sıkıntıları dinledi.

“İLK KEZ BİR MÜDÜR AYAĞIMIZA GELİP BİZİ DİNLEDİ”

Toplantının sonundan Belde halkı kendilerine bilgi veren SGK İlçe Müdürüne ve memuruna ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken “İlk kez bizlerin ayağına bir Müdür geldi ve bizi dinledi. Biz de bundan çok memnun olduk. Yıllardır biz böle bir durum görmemiştik. Kendileri bizleri bilgilendirdi; ilerleyen süreçte bu tür hizmetlerin sürmesini diliyoruz.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.