Ruhsat krizi sona erdi

Ruhsat krizi sona erdi

Bölgenin en modern mezbahası olarak modernize edilen Nazilli Mezbahası, Büyükşehir Belediyesi'nin çıkardığı tüm pürüzlere rağmen iş yeri açma ruhsatına kavuştu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli Belediyesi tarafından 2 milyon 800 bin liraya mal edilerek modernize edilen Nazilli Mezbahası, Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'nın çıkartığı pürüzler nedeniyle bir türlü faaliyet yürütemiyordu.  Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mezbaha tesislerindeki bir takım eksikliklerin tamamlandığını ve iş yeri açma ruhsatını aldıklarını ifade etti. Basın menduplarıyla Mezbaha tesislerinde bir araya gelen Başkan Alıcık, " Nazilli Belediyesi olarak Naz-Bel’in genel müdürü ve müdür arkadaşlarla beraber burayı işletiyoruz. Geçenlerde konu olmuştu belediyenin ruhsatıyla ilgili bu kadar yatırım yapıldı, ruhsat alınmadı diye. Bizim 1999'dan bu tana ruhsatımız vardı zaten.  Ne yazık ki büyük şehir yasası yürürlüğe girmeden önce buranın iş yeri açma ruhsatı vardı.  Nazilli Belediyesi kendisi veriyordu zaten .Ama illa büyük şehirden iş yeri açma ruhsatı alınacak dendi.
üyükşehirdeki arkadaşlara,yetkililere  teşekkür ediyorum ellerinden gelen gayreti gösterdiler ,eksiklerimiz varsa eksikleri giderdiler sonunda Allah'a şükür aldık ruhsatı. Nazilli Belediyesi olarak 2.8 milyon vererek modernize ettiğimiz mezbaha tesislerimiz herşeyiyle hazır."
dedi.

img_8924.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.