Rus turistleri taşıyan midibüs devrildi

Rus turistleri taşıyan midibüs devrildi

Muğla'da tur midibüsünün devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralı turistlerin Ukrayna uyruklu oldukları tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Tuncay Güngör'ün kullandığı 45 HD 0924 plakalı midibüs, Muğla-Denizli karayolu Yaylasöğüt mevkisinde devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi.
Kazada, tur otobüsünde bulunan Ukrayna uyruklu 16 turist ile bir rehber yaralandı. Yaralılar, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi altına alındı.
Kazanın ardından bölgede ulaşım bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Muğla Valiliğinden kazayla ilgili yapılan yazılı açıklamada da turist grubunun Bodrum'dan Denizli'ye gittiklerini ve kazanın yağışa bağlı kayma nedeniyle meydana geldiği bildirildi.

2_2542_2.jpg

Açıklamada, "Kazanın ardından, 13 yaralı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 4 yaralı da Muğla Yücelen Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye sevk edilen yaralılardan 10'u ayakta tedavi edilmiştir. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan araç şoförü ise olay yerinde kalmıştır" ifadesine yer verildi.

Açıklamada, tedavisi devam eden yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

1_813_3.jpg

1_813_3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.