Saç Ekim’inde Yeni Teknikler

Saç Ekim’inde Yeni Teknikler

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu, saç ekiminde Türkiye’nin artık ilk tercihlerden biri haline geldiğini belirterek, “Bunun bir çok sebebi var. Hem başarılı Estetik Cerrahlar, hem S...

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu, saç ekiminde Türkiye’nin artık ilk tercihlerden biri haline geldiğini belirterek, “Bunun bir çok sebebi var. Hem başarılı Estetik Cerrahlar, hem Sağlık Turizmindeki başarılı çalışmalar, hem her şey dahil uygulanan paketler, hem de Avrupa ve Ortadoğu’ya göre uygun fiyatlar hem de en son teknolojinin devamlı takip edilmesini sebepler olarak sıralayabiliriz” dedi.

Saç Ekimi ile ilgili her geçen gün yeni bir buluş, yeni bir gelişme yaşandığını dile getiren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu, şunları söyledi; “Mikromotor FUE, Manuel FUE, traşsız FUE, perkütan iğneli FUE, Sedasyonlu FUE (iğne korkusu olanlara), PRP destekli FUE, Kök hücreli FUE, Mezoterapi ile kombine FUE gibi birçok yenilik ve başarılı sonuçlar mevcuttur”

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu, Mıkro Motor Fue Tekniği İle Saç Ekim Uygulamasının Basamaklarını şöyle anlattı;

“Saçınız tarafımızdan hastanede tıraş edilir. ( Kendinizin saç tıraşı olmanız gerek yoktur.) Saç ekimine başlamadan önce doktorunuz elinize bir ayna verecektir, hangi bölgelere ekim yapılacağı, saçınızın ön çizgisinin nasıl olacağına dair bir çizim yaparak size tekrar bilgi verecektir. Lokal anestezi veya sedasyon anestezisi ile uyuşturma yapılır. Saç alımı sırasında ağrı hissetmezsiniz. Ve saç ekimi sırasında uyanık olduğunuz için televizyon seyredebilirsiniz. Başınızın arka bölgesindeki saç kökleri micromotor ile tek tek toplanmaya başlanır. Toplanan kökler özel solüsyonlarla muhafaza edilmektedir. Ensede kesi yapılmadığı için dikiş izi olmaz.

Saç kökleri alındıktan sonra, doğal görünümü sağlamak için ince uçlu slitlerle saç kanalları açılır. Bu işlem sizin saç köklerinizin yönünü, sıklığını ve doğallığını belirleyecek olan işlemdir. Saçın ekilmesi aşaması: Açılan saç kanallarına toplanan saç köklerinin tek tek yerleştirilmesi işlemidir. Bu işlemde yine saçınızın yönlerine uygun olarak ekim yapılmakla beraber ekilen saçlar doğal olması için birli veya ikili gruplar halinde ekilir. Saç ekimi bittikten sonra saçınızın arka bölgesine pansuman yapılacaktır, ekim yapılan bölge açık bırakılacaktır. Ekim sonrası hastanede kalmanıza gerek yoktur.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.