Sadık Atay, ziyaretlerine devam ediyor

Sadık Atay, ziyaretlerine devam ediyor

Ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Eczacılar Odası Başkanı Sefa Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Efeler Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Anol ve muhtarlarla bir araya geldi.

İlk olarak Aydın Eczacılar Odası’nı ziyaret eden Atay, burada başkan Sefa Karaarslan, eski başkan Salih Kozalı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Atay, birliktelik ve uyum mesajı verirken, Karaarslan ise Atay’a destek verdiklerini ifade etti.Atay ile gurur duyduklarını belirten Karaarslan, "Aydınlı eczacılar olarak biz Atay’ın listede yer alacağına ve meclise gideceğine inanıyoruz. Çünkü kendisi hizmet adamı olduğunu biliyoruz. Uzun yıllar il başkanlığı görevi ile bunu yaptı. Biz inanıyoruz ki mecliste de bunu en iyi şekilde yapacaktır" dedi.

"HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Karaarslan’a iyi dilekleri için teşekkür eden Atay, "Aydın’a hizmet etmek için yola çıktık. Bu hizmetinin bir adının olması gerekmiyor. Çünkü hepimiz Aydın’da yaşıyoruz. Yerelde yaşanan sıkıntı ve zorlukları biliyoruz. Aydın çocuğuyum. Memleket milliyetçiliğinin ön planda olması kanaatindeyim. Her gittiğim yerde de söylüyorum bizim Aydın’ı 7 milletvekili ile temsil etmemiz lazım. Aydın’ın ihtiyacı olan ve acil yapılması gereken, Aydın için kazanılması güç ama hayati olan projelerimiz var. Mühim olan bunların bir an önce hayata geçirilmesidir" diye konuştu.

MUHTARLARDAN ATAY’A TAM DESTEK

Atay’ın ikinci durağı olan Efeler Muhtarlar Derneği’nden Atay’a tam destek verildi. Dernek üyesi ve aynı zamanda Kuyulu Muhtarı Ali Kılıçarslan, Işıklı Muhtarı Ercan Özçineli, Kadıköy Muhtarı Doğan Altan, dernek başkanı ve aynı zamanda Kardeşköy Muhtarı Ali Anol, Atay’a çalışmalarında başarılar diledi. Üyeler adına konuşan Anol, "Atay’ın daha önceki ziyaretlerinde yaptığı uyum ve birliktelik açıklamalarına sonuna kadar katılıyoruz. Biz de kendisi gibi düşünüyoruz. Her ne yapılırsa yapılsın uyum ve birliktelik şart. Biz Atay ile yıllardır uyum ve birliktelik içinde çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmak istiyoruz ve kendisini mecliste görmek istiyoruz" dedi.Muhtara desteklerinden dolayı teşekkür eden Atay, Aydın için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacaklarının sözünü verdi.

Sadık Atay, ziyaretlerine devam ediyor

Sadık Atay, ziyaretlerine devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.