Sadık Atay’dan Küçük İzel’e Bayram Hediyesi

Sadık Atay’dan Küçük İzel’e Bayram Hediyesi

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay’ın desteğiyle Efeler Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki engelli İzel Örnek istediği bilgisayar sınıfına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kavuştu.

23 Nisan’da en mutlu çocuğun kendisi olduğunu belirten küçük İzel, Atay’a ve İl Milli Eğitim Müdürü’ne teşekkür etti. Efeler ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında tarihi Hasır Pazarı’nı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Sadık Atay, pazarda karşılaştığı engelli İzel Örnek ile yakından ilgilenmişti. Efeler Ortaokulu’nda 6 sınıf öğrencisi olan küçük İzel, bilgisayar ve müzik sınıfının okulun ikinci katından birinci katına alınması talebini Atay’a iletmişti. Atay, küçük İzel’in talebini İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye iletti. Töre’nin talimatıyla okul yetkililerince 4 günde Efeler Ortaokulu’nun girişine engelli merdiveni yapılarak birinci katında engelli sınıfı oluşturuldu. Küçük İzel için düzenlenen bilgisayar sınıfı 23 Nisan’da törenle açıldı. Törene AK Parti Milletvekili Adayı Sadık Atay, İl milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“ÇOK MUTLUYUM”

Küçük İzel’in isteğini yerine getirdikleri için mutlu olduğunu dile getiren Atay, “Küçük İzel’le pazarda karşılaştık. Bana talebini iletti. Ben de Milli Eğitim Müdürü’müze konuya anlattım. Engelli kızımızın sorununu hemen çözdük. Engellilerimizin taleplerini yerine getirmek bizim görevimiz” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, engelli öğrenci İzel Örnek’in eğitimiyle yakından ilgilendiklerini ancak gözden kaçan ayrıntıyı Atay’ın kendilerine iletmesiyle sorunu çözdüklerini belirtti. Küçük İzel, “Bilgisayar sınıfından artık ben de faydalanabiliyorum. En güzel bayram hediyesi benim oldu. Çok mutluyum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.