Sadık Atay’ın ismi teşkilatları heyecanlandırdı

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Sadık Atay, Buharkent ve Karacasu AK Parti İlçe teşkilatlarıyla buluştu.

Atay’ın ismini duyduklarında heyecanlandıklarını söyleyen AK Partililer Atay’a büyük destek verdi. AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Sadık Atay, dur durak bilmeden ilçe teşkilatları ile bir araya gelmeye devam ediyor. En son Çine ve Kapruzlu AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Atay, dün de Buharkent ve Karacasulu AK Partililer ile buluştu. Adeta milletvekili gibi coşkuyla karşılanan Atay’a büyük destek verilirken, ziyaretlerde uyum ve tutum mesajları dile getirildi.

İlk durağı Buharkent olan Atay’ı burada AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Hakim Güven Saylık, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partililer karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Atay uyuma dikkat çekerken, Saylık ve ekibi de Atay’ın açıklamalarına tam destek verdi.

"SİZİN İSMİNİZ YETTİ"

Buharkent’ten Karacasu’ya geçen Atay burada da AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fırat Meriç, Kadın Kolları Başkanı Kadriye Sayan, Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Tolaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşılandı.

Coşkulu karşılamanın ardından partililere seslenen Atay, teşkilata gönül vermiş bir insan olduğuna dikkat çekerek, "6 yıla aşkın bir süre il başkanlığı yaptım. Bu sürede her zaman uyuma çok dikkat ettim. Çünkü uyum olmazsa hiç bir konuda başarı elde edemeyiz. Bizim uyumumuz iyi ama daha da iyi olması lazım" dedi.

Teşkilattan geldikleri için sorunları ve çözümlerini bildiklerini belirten Atay, birlik ve beraberlik mesajı da verdi. Atay’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fırat Meriç ise, "Sizin isminiz yetti. Biz ve teşkilat sizin isminizi duyunca heyecanlanıyoruz. Dile getirdiğiniz gibi teşkilattan geldiniz. Teşkilatın sorunlarını ve çözümlerini en iyi siz bilirsiniz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.