Sağlık Turizminde Türki Cumhuriyetler Açılımı

Sağlık Turizminde Türki Cumhuriyetler Açılımı

Türk Medikal Ajansı TURMEDA yöneticileri görüşmelerde ve incelemelerde bulunmak üzere Medical Park Ordu Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.Ajans yönet...

Türk Medikal Ajansı TURMEDA yöneticileri görüşmelerde ve incelemelerde bulunmak üzere Medical Park Ordu Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Ajans yöneticileri Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, Başhekim Dr. Göksal Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney ve beraberindeki hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Medical Park Ordu Hastanesi toplantı salonunda gerçekleşen hastane sunumunda Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney tarafından misafirlere, hastanede sunulan sağlık hizmetleri, özellikli cerrahi operasyonlar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Ziyaret sırasında konuşan TURMEDA Genel Müdürü Mustafa Tacar ise kurum olarak ağırlıklı Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Kosova, Türkmenistan, Afganistan ve Arnavutluk başta olmak üzere tüm dünya ülkelerine Türkiye’nin ulaşmış olduğu yüksek sağlık hizmeti seviyesinin tanıtımını yaptıklarını, hasta organizasyonları gerçekleştirdiklerini ve Türkiye’nin alanında lider hastaneleri ile işbirliği yaptıklarını dile getirdi. Tacar, “Bu anlamda bugün Türkiye’de ve dünyada sağlık alanında önemli bir yere sahip olan Medical Park Hastaneler Grubu’nun en önemli şubelerinden biri olan Ordu Hastanesi’ne görüşmelerde ve incelemelerde bulunmak üzere geldik. Hastanesinin sahip olduğu branş çeşitliliği, ileri teknolojik cihazlar ve verilen hizmetlere hayranlık duyduk” dedi.

Yaptıkları hastane gezisinin ve doktor görüşmelerinin sonunda muhteşem doğal güzelliklere sahip Ordu ilinin ve Medical Park Ordu Hastanesi’nin sağlık turizminde merkez olmak için hiçbir eksiğinin olmadığını yerinde gördüklerini belirten Genel Müdür Mustafa Tacar, hastane ziyaretinin ardından Ordu-Giresun Havalimanı’nın gezildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.