Sağlıkçılara Uzaktan Eğitim Dersleri Başlıyor

Sağlıkçılara Uzaktan Eğitim Dersleri Başlıyor

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen’in üyelerine yönelik hayata geçirdiği ‘Uzaktan Eğitim Programı’nın 9 Mayıs’ta başlayacağını müjdeledi.

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından şube yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilere yönelik ‘Uzaktan Eğitim programlarımız başlıyor. İletişim, Mevzuat ve İş Sağlığı-Güvenliği konularında verilecek eğitimler, 9 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak.

Sağlık-Sen teşkilatı olarak bugüne kadar çok önemli projelere imza attıklarını kaydeden Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen’in hizmet sendikacılığı projelerinin devam ettiğini söyledi. Karaer, teşkilata ve temsilcilere yönelik hazırlanan uzaktan eğitim programlarının hayırlı olmasını diledi. Kurumsallaşma yönünde güçlü adımlarla ilerleyen Sağlık-Sen’in bu ve benzeri projelerine devam edeceğini belirten Karaer, Sağlık-Sen teşkilatının daha donanımlı bir şekilde üyelere hizmet edeceğini ifade etti. Karaer, uzaktan eğitim derslerinde tüm şube yönetimlerine ve temsilcilere başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.