Şahin, Kılıç Mahallesi İle Buluştu

Şahin, Kılıç Mahallesi İle Buluştu

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, geleneksel hale getirdiği mahalle halkı ile buluşma organizasyonunu bu hafta sonu Kılıç Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Kılıç Mahallesi’nde coşkuyla karşılanan Şahin,...

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, geleneksel hale getirdiği mahalle halkı ile buluşma organizasyonunu bu hafta sonu Kılıç Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Kılıç Mahallesi’nde coşkuyla karşılanan Şahin, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Taşbaca Mahallesiyle başlayan ve 19 Mayıs Mahallesi’yle devam eden halk toplantılarında bu haftaki durak Kılıç Mahallesi oldu. Mahallelerin sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşları dinlemek amacıyla her hafta bir mahallede toplantı düzenleyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HALK BULUŞMALARI DEVAM EDECEK

Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Şahin şunları dile getirdi; “Halkımızın sorunlarını dinlemek için buradayız, bu toplantıları önümüzdeki dönemlerde halk buluşmaları şeklinde her mahallemizde yaparak sorunları dinlemeye devam edeceğiz. Mahallelerde yıllardır çözülmeyen problemler var. Biz bunları çözmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın taleplerini alıyor. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını yapıyoruz. Bütün mahallelerde bu çalışmaları yapıyoruz. Biz halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımıza bu zamana kadar bizlere duyduğu güvenden ve bu zamana kadar bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkanına ulaşmak zorunda kalmadan, kendi mahallelerine kadar gelip sıkıntılarını dinlediği için Şahin’e teşekkür eden mahalle sakinleri, daha sonra mahallede giderilmesi gereken problemlerle alakalı Şahin’e bilgi verdiler. Sorunları yerinde inceleyen Şahin, mahallelinin isteklerini danışmanlarına not aldırdı ve gerekli çalışmaların yapılması talimatın verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.