Sahte paralar iç çamaşırından çıktı!

Sahte paralar iç çamaşırından çıktı!

Nazilli'de jandarma ekiplerince durdurulan bir otobüs içerisinde bulunan şahsın iç çamaşırında 5 bin 600 lira sahte para ele geçirildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 34 yaşındaki M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı KOM ekipleri,  Denizli'den Nazilli'ye gelen bir otobüsün içinde yolcu olarak bulunan bir şahsın sahte para taşıdığı yönünde ihbar aldı. Ekipler, Nazilli Otogarı'na giriş yapan otobüsü durdurarak  M.G.'nin (34) üstünü aradı. Aramada, şahsın iç çamaşırında 56 adet 100 liralık banknotlarda toplam 5 bin 600 lira sahte para ele geçirildi.

537cf5ae-6617-461f-96f0-12d7966a8cb5.jpg

Gözaltına alınarak Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen M.G. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan M.G'nin bir hafta önce Bozdoğan ilçesinde 600 liralık  sahte banknotlarla alışveriş yaptığı tespit edilmiş ve gözaltına alınmış daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

3b687abf-14d5-456a-9124-42edcfd97fee.jpg

Ayrıca sahte paraların incelenmek üzere Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Dairesi Başkanlığı'na gönderileceği bildirildi.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.