Şaibe iddiasına eski başkan cevap verdi !

Şaibe iddiasına eski başkan cevap verdi !

Nazilli Sanayi Kooperatifi eski başkanlarından Erol Sezgin, Mustafa Altınoklar'ın iddiasının asılsız olduğunu açıkladı.

HAVADİS HABER-Nazilli Sanayi Kooperatifi'nin hafta sonu yapacak olduğu seçim öncesi ortalık kızıştı. Başkan adayı Hakan Telliel'in itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı bu günlerde kooperatif ortaklarından fırıncı Mustafa Altınoklar'ın açıklaması ilçede tartışılan konular arasında yer aldı. 2009 yılında Telliel'den 3 tane dükkan satın aldığını ve bunun karşılığında da kendisine 1 hisse verdiğini iddia eden Altınoklar, Telliel'in diğer hisseleri kendisine teslim etmediğini söyledi. Pazarlık esnasında da o dönemin kooperatif başkanı Erol Sezgin'inde bulunduğunu söyleyen Altınoklar'ın açıklamasının ardından, Telliel'in hisselerin de şaibe olduğu imajı yaygınlaştırılmaya çalışıldı. 
EROL SEZGİN HAVADİS'E KONUŞTU
16 yıl boyunca kooperatif başkanlığı yapan Erol Sezgin, yapılan açıklamanın tamamen asılsız olduğunu kaydetti. Pazarlık esnasında kendisinin Telliel ve Altınoklar'ın yanında olmadığını ifade eden Sezgin, şu açıklamayı yaptı; "Fırıncı Mustafa Altınoklar'ın internette gazeteciye video da yapmış olduğu iddia tamamen asılsızdır. 16 sene başkanlığını yapmış olduğum kooperatifimizde tüm ortaklarımızın haklarını daima korumuşumdur. Bu seçim sürecinde, böyle asılsız iddialarına ismimi karıştırmasını esefle kınıyorum. Mustafa Altınok'un alışverişinde yanında veya pazarlıkta bulunmadığım gibi, şahit de olmadım. 
Mustafa Altınok'un o yıllarda, başkanlığımıza böyle bir konu ile ilgili dilekçesi dahi gelmemiştir. Yeni yönetimimize başarılar dilerim."

Başkan adayı Hakan Telliel ise hakkında çıkan şaibeli hisse haberlerinin ardından,"Seçime 3 gün kala ortaya atılan karalama kampanyasına en iyi cevabı, iddiacının, şahidim dediği Nazilli Sanayi Kooperatifimizin de eski başkanı Erol Sezgin verdi"dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.