Saman yüklü kamyon yandı

Saman yüklü kamyon yandı

Saman yüklü kamyon elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar nedeniyle cayır cayır yanarken, içerisindeki şoför ise canını zor kurtardı.

Yangın, Çine'nin Kabataş Mahalle Ovası'ndaki arpa tarlasında meydana geldi. Hakan Girgin yönetimindeki 240 paket saman yüklü İlhan Aydemir'e ait kamyon çıkan yangında küle döndü. Kamyon kasasındaki saman paketlerinin elektrik tellerine teması ile çıkan kıvılcımlar nedeniyle çıkan yangını fark eden kamyon sürücüsü Hakan Girgin, kendisini kamyonun dışına atarken, canını zor kurtardı. Kamyon ve kamyon kasasındaki 240 paket saman cayır cayır yandı.

Yangına Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine İtfaiye Amirliğin bağlı ekipler müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı. İlhan Aydemir ve elektrik dağıtım şirketi yetkilileri arasında tartışma yaşandı. Aydemir, elektrik tellerinin alçakta olduğunu iddia ederken, yetkililer ise kamyona fazla yük sarıldığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.