Şampiyon Eczacıbaşı Yurda Döndü

Şampiyon Eczacıbaşı Yurda Döndü

Dünya şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, havalimanında coşkuyla karşılandı.Zürih’de düzenlenen Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyona’sında Rus takımı Dinamo Krasnodar’ı 3-1 yenerek şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA...

Dünya şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, havalimanında coşkuyla karşılandı.

Zürih’de düzenlenen Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyona’sında Rus takımı Dinamo Krasnodar’ı 3-1 yenerek şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA yurda döndü. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılanan şampiyon takımda morallerin de yüksek olduğu gözlendi. Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve oyuncular ellerinde kupayla basın mensuplarına poz verdi.

GÜMÜŞ: “TÜRKLERİN İLERLEYİŞİ ENGELLENEMEZ OLDU”

Eczacıbaşı VitrA’nın başarılı sporcusu Esra Gümüş, çok mutlu olduklarını belirterek, “Çok mutluyuz. Türklerin ilerleyişi voleybolda engellemez oldu artık. biz bunu gösterdik bu sene. Biz de kendi adımıza bu kupayı aldığımız için çok mutluyuz. Çok yoğun bir sezon oldu. Kupadan sonra ligde zorlandık ama bu turnuvada motivasyonumuz arttı. Bu şekilde bitirdiğimiz için çok mutluyum. Çok önemli bir şey başardık. Böyle bir sezonda güzel 2 önemli kupayla nokta koyuyoruz. Çok güzel bir takım olduk. Ekip ruhunu çok iyi yakaladık. İnşallah bu kadro kalır ve bu başarıların devamı gelir. Biz çitayı buralara getirdiysek ne mutlu bize. Türk sporu adına önemli bir şey başardık” dedi.

DEMİR: “BÖYLE BİR TAKIMDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Başarılı oyuncu Neslihan Demir ise, “Çok mutluyuz. Gerçekten çok uzun bir yolculuktu bizim için bu sezon. Böyle güzel bitirmek de ayrı bir güzel ve keyifliymiş. Böyle bir takımda olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah bu başarıların devamı gelir ve ülkemizi gururlandırırız” ifadelerini kullandı.

Turuncu-beyazlı ekip, taraftarların tezahüratları eşliğinde havalimanından ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.