Şampiyon Periler, Başkan Haluk Alıcık’ı Ziyaret Etti

Türkiye Beyzbol Softbol Şampiyonası’nda 30 kulüp ve 47 takım arasında rakiplerini farkla yenerek Türkiye Şampiyonu olup Nazilli’yi sevince boğan Su Perileri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Dört yıl önce kurulan ve antrenörlüklerini Şenol Babacan ile Orhan Atalay yaptığı Beysbol-Softbol takımı, Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen kulüp ve 47 takım arasında rakiplerini farkla yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştu. Şampiyonluk kupasını alan Su Perileri, Ayşegül Ünbier, Tuğba Zorlu, Amine Kaygısız ve Esmanur Bayramoğlu, kendilerine her tur desteği sağlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı, Türkiye şampiyonluklarını paylaşmak için Şampiyonluk kupasını ile makamında ziyaret etti.  Şampiyonluk kupası ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret eden Su Perileri, “Bizlere bu güne kadar her konuda destek sağlayan ve Şampiyonluğu bizimle birlikte yasayan Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Haluk Alıcık’a bu şampiyonluğu armağan ediyoruz. Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Beyzbol-Softbol şampiyonasına katılamadığı halde bile şampiyonayı telefonla bilgi alarak dakika dakika takip etti.  Bizde sevincimizi, mutluluğumuzu bizimle paylaşan başkanımızla şampiyonluğumuzu ve kupamızı paylaşmak istedik” diye konuştular.

ALICIK: BU GENCLER BİZİM GELECEĞİMİZ

Şampiyonların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yıllardır başarıdan başarıya koşan Beysbol-Softbol takımıyla gurur duyduğunu ifade ederek, “Nazilli yıllardan beri sporun layıkıyla yapıldığı bir yerdir,  basarılar asla tesadüf değildir” dedi. Ayrıca bu başarıyı güzel bir şampiyonluk Balosu ile kutlama sözü veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk, “Bu gençler bizim gençlerimiz, yani geleceğimiz. Bizler geleceğimize sahip çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Disiplinli ve kararlı çalıştıklarını ve bunun neticesinde bu başarının geldiğini söyleyen Takımın kurucuları ve antrenörleri Şenol Babacan ile Orhan Atalay,  Şampiyonada Mersin, Edirne, Ankara ve Kırıkkale takımlarına karşı yaptığı müsabakaların hepsinde farklı galip gelerek üstün başarı sağlayan ‘Su Perileri’nin, diğer gurubu lider olarak tamamlayan güçlü İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımıyla finalde karşılaştığını, Büyükşehir belediyesinin imkânlarıyla çalışma fırsatı bulan güçlü rakibine karşı 3. periyotu 2-0 önde tamamlayan ‘Su Perileri’nin, 4. periyotta Seray, Derya, Esra ve Selin’in başarılı oyunlarıyla maçı 9-2 kazanarak 2014 yılı şampiyonu olarak unvanlarını korudukları açıklamasında bulundular.

ATALAY: BAŞARIMIZ KADAR CENTİLMENLİGİMİZ DE DİKKAT ÇEKTİ

Takımın kurucularından ve aynı zamanda Antrenörü olan Orhan Atalay,  Su Perilerinin,  hırslı ve disiplinli olduğu kadar centilmen bir takım olduğunu ayrıca oyun dışındaki davranışlarıyla da yönetici, hakem ve antrenörler tarafından şampiyonada takdir edilen bir davranış sekilediklerini söyledi.

BABACAN: BU BAŞARI ÜLKE SPORUNUN GELİŞİMINE POZİTİF BİR ÖRNEKTİR

Nazilli Beyzbol-Softbol takımı kurucularından Şenol Babacan ise; “Küçücük bir kasaba takımının, karşısına çıkan büyük takımlara karşı neler yapabileceğini tüm sporseverlere gösterdik. Büyük düşünmenin, doğru strateji uygulamanın, ahlaki yönetimin, muazzam bir iç disiplinin, kolektif sorumluluğun ve hedefe olan inancın sayesinde kazanılan bu başarı öyküsü, ülke sporunun gelişmesine pozitif bir örnektir. Bu Türkiye Şampiyonluğu, bu büyük başarı, İsabeyli’ye Nazillimize ve Aydınımıza hayırlı olsun dedi.

sampiyonlar-alicik’i-ziyaret-etti-(1).jpg

sampiyonlar-alicik’i-ziyaret-etti-(2).jpg

sampiyonlar-alicik’i-ziyaret-etti-(3).jpg

sampiyonlar-alicik’i-ziyaret-etti-(4).jpg

sampiyonlar-alicik’i-ziyaret-etti-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.