Şampiyonluk kutlamasında canlarından oluyorlardı

Şampiyonluk kutlamasında canlarından oluyorlardı

Aydın’da Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Başka bir olayda da meşaleler bir araçta yangına neden olurken, araçta bulunan bir çocuk ve anne son anda kurtarıldı.

Efeler Kent Meydanı’nda yapılan şampiyonluk kutlamalarında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada yaralanan 4 kişi olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışanların bazıları olay yerinden kaçtı. Olayda yaralanan 4 kişi ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların 2’sinin durumu ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, diğer iki yaralı taburcu edildi. Taburcu edilen yaralılar Efeler Polis Merkezi’ne giderek, kaçan zanlılardan şikayetçi oldu.

Öte yandan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde sokaklara dökülen sarı kırmızılı taraftar, coşku dolu anlar yaşadı. Yakılan meşaleler nedeniyle yangın çıkan bir otomobilde anne ve çocuk son anda kurtarıldı. Yangında otomobil içerisinde anne ve çocuk korku dolu anlar yaşarken, çevredekilerin de yardımıyla son anda kurtarıldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.