Samsun’da Karne Heyecanı

Samsun’da Karne Heyecanı

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle Samsun’da 247 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bazı öğrenciler aldığı sonuçlardan memnun olup mutluluk yaşarken bazı öğrenciler ise gözyaşlarını tutam...

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle Samsun’da 247 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bazı öğrenciler aldığı sonuçlardan memnun olup mutluluk yaşarken bazı öğrenciler ise gözyaşlarını tutamadı.

Samsun’da 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle beraber 247 bin öğrenci karne aldı. Samsun 23 Nisan Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerden bazıları okul çıkışında gözyaşlarını tutamadı. Bazı öğrenciler ise adlığı güzel karne sonucu sonrasında mutluluğunu ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştı. Yağmur nedeniyle öğrenciler karnelerini sınıflarda alırken bazı veliler sınıfa girerek yakınlarına sınıfta destek oldu. Bazı velilerde okul bahçesinde yakınlarından gelecek karne haberini bekledi.

VELİLER VE ÖĞRENCİLERDEN GÖRÜŞLER

Öğretmenlik yapan ve oğlunun karne almasını okul bahçesinde bekleyen 50 yaşındaki Nazmi Arslan, “Bu sene oğlum 8. sınıfta mezun olacak. 8 yıldır bu okulda okudu. Sınavdan da iyi sonuçlar aldı. Karnesini almasını bekliyorum. Bu zamana kadar her yıl oğlumun karne alma törenine geldim. Bundan sonra da kabul eder mi? Bilemem. Gençler liseye geçince ailelerini çok yakınlarında görmek istemiyorlar ama ortaokul seviyesinde pek sorun çıkarmıyorlar” dedi.

8. Sınıf öğrencisi ve okul birincisi Eren Arslan, “Çok mutluyum, çok çalıştım, başardım. Bundan sonraki süreçte iyi bir lise, iyi bir üniversite ve iyi bir iş istiyorum. Ailem bu süreçte bana çok destek oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.