Samsunspor’da Hedef Play-off’lar

Samsunspor’da Hedef Play-off’lar

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi, kalan maçları da kazanıp, plaf-off’ta şampiyon olmak istediklerini söyledi.Sezon başında Karşıyaka’dan Samsunspor’a tra...

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi, kalan maçları da kazanıp, plaf-off’ta şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Sezon başında Karşıyaka’dan Samsunspor’a transfer olan orta saha oyuncusu Mustafa Sevgi, hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Altınordu maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdüren Mustafa Sevgi, "Bucaspor maçının zor geçeceği belliydi. Final haftalarına girdik. 1-0 öne geçmemize rağmen konsantrasyon eksikliğinden goller yedik ama inancımız tamdı. Maçı çevirmesini bildik. İnşallah önümüzde kalan 2 maçı da kazanıp, play-off’ta şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Altınordu takımının son haftalarda en iyi çıkış yaptığını hatırlatan Sevgi, “Maç çok zorlu geçecek. Güzel bir maç olacak. Gidip onları orada yeneceğiz, başka çaremiz yok. Daha sonra içerideki Denizlispor maçını yenip play-off’a kalmak için uğraşacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.