Sanat Ve Atölye Buluşması

Sanat Ve Atölye Buluşması

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir atölyeleri envanterini oluşturmak, bu atölyeleri haritalandırmak, atölye sahiplerinin sorun ve görüşlerini belirlemek amacıyla bir buluşma gerçekleştirdi.Tepebaşı Beledi...

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir atölyeleri envanterini oluşturmak, bu atölyeleri haritalandırmak, atölye sahiplerinin sorun ve görüşlerini belirlemek amacıyla bir buluşma gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde yapılan bu buluşmaya birçok atölye sahibi ve temsilcisi katılarak, kendi çalışmalarını içeren sunumlar gerçekleştirdi. Atölyelerin ne kadar önemli olduğunun, sanatı icra edebilmekteki yerin, sanatçının özgürlüğünü yakalaması sürecinin konuşulduğu çalışmada; sanatçıların atölye çalışmalarındaki başarıları, eksikleri, sorunları, kente olan etkileri tartışıldı.

Buluşmaya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da katılarak, sanatçıların sunumlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip etti. Ataç, "Sanatın en önemli tarafı, özgür olmasıdır. Bizim her yıl düzenlediğimiz üç sanat etkinliğimiz var. Bu etkinliklerimize olan katılımlar oldukça yüksek. Bu buluşmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çünkü sanatın olduğu yerde özgürlük olmalıdır ve herkes düşüncelerini rahatlıkla söyleyebilmelidir" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.