Sanayi Esnaf Turnuvası’nda Elvan Boya Şampiyon

Sanayi Esnaf Turnuvası’nda Elvan Boya Şampiyon

Eski Sanayi Sitesi içerisinde bulunan halı sahada düzenlenen Kamil Tabaklar Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Sanayispor Esnaf Futbol Turnuvası sona erdi.Muratpaşa Belediyesi’nin desteğiyle 4...

Eski Sanayi Sitesi içerisinde bulunan halı sahada düzenlenen Kamil Tabaklar Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Sanayispor Esnaf Futbol Turnuvası sona erdi.

Muratpaşa Belediyesi’nin desteğiyle 4 gurupta 24 takımın mücadele ettiği turnuvada, 64 karşılaşmada 380 gol kaydedildi. Esnafların birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalinde Doruk Opel Servisi’ni 5-3 mağlup eden Elvan Boya şampiyon olurken, Mutlu Akü de üçüncü oldu.

Final karşılaşmasını izleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a turnuvaya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Başkan Ümit Uysal, “Belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ödediği vergilerle yapıyoruz. Mutlu bir hayat üretebilmek önemlidir. Belediye yatırımlarını bu çerçevede yürütüyoruz. Sanat ve spor en önemli halkalardan biri olarak yer alıyor. Sanat ve spora çok önem veriyoruz. Antalyaspor’a ve 1.Lig’e yükselen kadın futbol takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.