Şanlıurfaspor - Albimo Alanyaspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - Albimo Alanyaspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Albimo Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.Maçın ardından basın açıklaması yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3...

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Albimo Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından basın açıklaması yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3 puanı almak istediklerini, olumsuzluklara rağmen alınan 1 puanın da önemli olduğunu ifade etti. Özköylü, “Kendi sahamızda kazanmayı gerçekten çok istiyorduk. Bu maça çok iyi hazırlandık. Oyun içerisinde özellikle Onur’un sakatlanması bizi çok etkiledi ve savunma dengemizin yara almasına sebep oldu. Her türlü sıkıntıya rağmen 1-0 geriye düşüp 10 kişi kalmamıza rağmen takımımız gerçekten çok önemli bir direnç gösterdi. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. Rakibimizin de pozisyonları oldu. 3 puan istedik ama olmadı. Bu bir puanda bizim için Play-off yolunda önemli bir puandır” dedi.

Özköylü, yoğun bakımda yatan hasta annesinin ve tüm annelerinin doğum gününü de kutladı.

ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise takımın 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma çabasının telaşa neden olduğunu ifade etti.

Bol pozisyonlu bir karşılaşma olduğunu hatırlatan Kalpar, “Zaman zaman telaş yaptık. Zaman zaman pas yapmamız gerekirken yapamadık. Ayağımızdaki topu iyi uzaklaştıramadık, rakibe gitti. Ne olursa olsun iki takım da galibiyeti yakalayabilecek, pozisyonlar buldu. Keyif verici bir maçtı. Buradan bir puan aldık. Bu bir puan, bugün için küçük bir avantaj diyebiliriz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.