Sapık antrenör tutuklandı

Sapık antrenör tutuklandı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli Karate Antrenörü E.S., birlikte olduğu kadınların görüntülerini gizli kamerayla kaydettiği iddiasıyla tutuklandı.

Olay, adliyede çalışan ve E.S. ile birlikte olan bir kadın memurun şikayetiyle ortaya çıktı. Karate Antrenörü E.S.'nin evine baskın yapan polis ekipleri, bilgisayarına kaydedilmiş çok sayıda kadının uygunsuz görüntüsüne ulaştı. Kayıtlarda, adliyede çalışan bir kadın memur ile bazı avukatlarında görüntüsünün olduğu öğrenildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde Karate Antrenörü olarak görev yapan E.S., iddiaya göre bir süre önce Aydın Adliyesi'nde memur olan İ.K., ile aşk yaşamaya başladı. İ.K.'yı uyuşturucuya da alıştırdığı iddia edilen E.S., yaklaşık bir hafta önce gece saatlerinde İ.K.'yı evine çağırdı. İ.K.'ya kelepçe takarak birlikte olan E.S., İ.K. ile grup seks yapmak istedi. E.S. ile İ.K.'nın tartışması sonucu, E.S., saat: 04.00 sıralarında İ.K.'yı evden kovdu.

UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRDIĞINI İDDİA ETTİ

Yaşadıklarını gururuna yediremeyen İ.K.'nın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, E.S.'nin evine baskın düzenledi. Yapılan baskında, E.S.'nin birlikte olduğu çok sayıda kadının görüntülerini eve yerleştirdiği gizli kamera ile kayıt altına aldığı ortaya çıktı. E.S.'nin bilgisayarını inceleyen ekipler, Aydın'ın tanınan isimlerin ve bazı avukatların da uygunsuz görüntüleri olduğunu tespit etti. Görüntülerden tespit edilen kadınların bir çoğunun şikayetçi olmadığı olayda, olayı ortaya çıkaran İ.K., E.S.'nin kendisini uyuşturucuya alıştırdığını iddia etti. Memur İ.K., başka bir ile atanırken, gözaltına alınan E.S., tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.