Sarızeybek'ten Çarpıcı Açıklamalar

Sarızeybek'ten Çarpıcı Açıklamalar

Terör Uzmanı Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Türk Ocakları Nazilli Şubesinin davetlisi olarak, Nazilli Belediyesi tiyatro salonunda terör, Türkiye gündemi ve seçimler hakkında önemli bilgiler anlattı.

 

Konferansa, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1.sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan yardımcısı Mustafa Akkaya, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ülkü Ocakları Nazilli Şube Başkanı Şükrü Irgat, Türk Ocakları  Nazilli Şube Başkanı Ahmet Çekim, Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Gazi Hasan Karataş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Körfez krizinden sonra Irak’ta yaşanan olayların hepsinin bir proje ve uluslararası siyasetin parçası olduğunu, aynı şekilde bugün Suriye gündemi ile yaşananların da bir proje ve siyasetin  parçası olduğunu söyleyen Sarızeybek;

“Körfez krizinden bugüne kadar yaşanan önemli olayları alt alta sıraladığımızda, tablo çok açık ve nettir. O dönemin siyaseti, ülkemizde terörü silahlandırmıştır. Bu dönemin siyaseti ise, siyasallaştırmıştır. Terörün yuvası da, kaynağı da, kurucusu ve besleyip, büyütücüsü de bellidir. Yapılması gereken, oturup beklemek değil, terörün yuvasını yok etmektir. Çünkü, her geçen gün başımıza yeni dertler açılmakta, evlatlarımız şehit olmaktadır. Ülkemiz bilinmez ve belirsiz bir karanlığa doğru sürüklenmektedir. Peki bunun çözümü nedir derseniz; bunun çözümü, bugünkü siyaseti değiştirmekdir. Zira, bu dertlerin sebebi bugünkü siyasettir” şeklinde konuştu.

Hayatının büyük bir bölümünü terörle mücadelede geçirdiğini anlatan Sarızeybek; “ülkemiz bu sorunların hepsini aşacak güce sahiptir. Yeter ki milletimiz hakikatleri görsün” dedi.

Milli birlik ve beraberliğin sağlanması, herkesin memleket ve millet uğruna üstüne düşen vazifeleri yapması gerektiğini belirten Sarızeybek, konferans sonrasında kitaplarını imzalayıp, katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.