"Savaş Halkbank Genel Müdür Yardımcılığına devam etsin."

"Savaş Halkbank Genel Müdür Yardımcılığına devam etsin."

CHP İncirliova İlçe Başkanı Göksel Dedeli, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş için, "Halkbank Genel Müdür Yardımcılığına devam etsin.Savaş’ı Ankara’ya göndereceğiz ama milletvekili olarak değil, Halkbank Genel Müdür Yardımcılığı olarak" dedi.

Türkiye'de ilk Roman kökenli milletvekili olarak seçilen CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay ile birlikte İncirliova’da Hürriyet ve Kurtuluş Mahallesi’nde seçim çalışmasına katıldı. Purçu ile Atay’a, CHP İncirliova İlçe Başkanı Göksel Dedeli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Güler ile partililer eşlik etti. Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahalleleri ziyaret eden milletvekilleri, partilerine destek istedi. CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay ise CHP’nin Aydın’dan dört milletvekilinin garanti olduğunu beşinci milletvekili için çalıştıklarını ifade etti. CHP İncirliova İlçe Başkanı Göksel Dedeli, seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak şunları aktardı:

“AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, 1 Kasım’dan sonra Halkbank Genel Müdür Yardımcılığına devam etsin. Biz kendisini Ankara’ya göndereceğiz ama milletvekili olarak değil, Halkbank Genel Müdür Yardımcılığı olarak göndereceğiz. Biz 1 Kasım’da Allah nasip ederse dördüncü sıra milletvekili adayımız Mehmet Fatih Atay’ı ardından beşinci sıra milletvekili adayımız Tayfun Talipoğlu’nu da meclise göndereceğiz. Yaptığımız kamuoyu araştırmasına göre biz dört milletvekili adayımızın milletvekilliğini garanti olarak görüyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.