SAVAŞ’TAN ALICIK’A ZİYARET

SAVAŞ’TAN ALICIK’A ZİYARET

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’a ziyarette bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Aydın'a Cumhur İttifakı'nın bayrağını dikeceklerini dile getiren Alıcık "Aydın sağın kalesidir. Hatalarımızı bulup, bu bayrağı dikeceğiz" dedi. 

"CUMHUR İTTİFAKI 15 TEMMUZ RUHUDUR"

MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ile geçtiğimiz yerel seçimlerde ortak çalışmalarda bulunduklarını, uyumlu bir birliktelikleri olduğunu söyleyen Mustafa Savaş " Yerel seçimlerde Sayın başkanım ile beraber çalıştık. Şimdi ise ülkemizin bekası için el ele verdiğimiz Cumhur İttifakı’nın ortakları olarak önümüzdeki dönem daha güzel işler yapacağız. Cumhur İttifakı bir 15 Temmuz, Yenikapı ruhudur. Ülkeyi yeniden inşa etmenin bir iradesi bu birlikteliktir. Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar sürecek bir birliktelik.”  diyerek Haluk Alıcık'a başarılar diledi. 

"AYDIN SAĞIN KALESİDİR"

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Haluk Alıcık "Siyasetten öğrendiğim şey, devletle kavgalı olunmaz. Cumhur İttifaklığından önce AK Parti ile birlik ve beraberlik içinde olmamızın çok faydasını gördüm. Sayın Savaş ile  Cumhur İttifakı’nda yol arkadaşlığı yaptık. Ben her zaman bu anlamda şeref duydum. O dönemde seçimi kaybetmemde söylediğim bir sözü başka yerlere çarpıttılar. Hiç bir zaman geri adım atmadım. 'İnanıyorum ki, Mustafa Bey ile büyükşehirde başarı elde edeceğiz' dedim. Kaderimizde demek ki bu varmış, bundan dolayı pişman değilim. O dönem Aydın'ı uçuracak projelerimiz vardı. Karşı tarafın hiç bir projesi olmadan, sadece siyasi söylemlerden dolayı ideolojik bakarak oy verdiler. Cumhur İttifakı ile lider ülke Türkiye olacak. İnancımız bu yönde. Ben Aydın'a inanıyorum. Aydın demokrasinin beşiği. Aydın sağın kalesidir. Hatalarımıza bakacağız, İnşallah bu bayrağı dikeceğiz, İnananlarla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Aydın Cumhur İttifakı ile tanışmalı" dedi. 
3ef3d463-a2f8-426f-ab76-ebc4855ef36a.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.