Savunma Sanayinde Söz Sahibi Türkiye

Savunma Sanayinde Söz Sahibi Türkiye

AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Düzce Sarsılmaz Silah Fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Genel Müdürü Mahmut Naci İnci ile görüştü. Ziyarette ko...

AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Düzce Sarsılmaz Silah Fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Genel Müdürü Mahmut Naci İnci ile görüştü. Ziyarette konuşan Özlü, ”Hedefimiz Savunma Sanayinde söz sahibi Türkiye oluşturmak” dedi.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Genel Müdürü Mahmut Naci İnci, AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir’i ağırladı. Savunma Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı olan Faruk Özlü, Sarsılmaz fabrikasını uzun yıllardır bildiğini ve çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydederek, “Savunma Bakanlığımız kendi üretimlerimize önem veriyor. AK Parti hükümetleri ile birlikte artık ülkemizde üretim yapmaya başladık. Dışa bağımlılığımız gün geçtikçe azalıyor. Hedefleri olan bir parti olarak önümüzdeki 10 sene içinde savunma sanayinde daha fazla söz sahibi ülkelerden biri olacağız. Şimdiden kendi tankımızı, silahımızı, helikopterimizi ve gemimizi üretmeye başladık. Sarsılmaz gibi fabrikalar da gücümüze güç katacak” diye konuştu.

Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Genel Müdürü Mahmut Naci İnci’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.