"Şayet Türkiye kazanacaksa AK Parti kaybetmeye hazırdır"

"Şayet Türkiye kazanacaksa AK Parti kaybetmeye hazırdır"

AK Parti Aydın Milletvekili Sadık Atay, Memur-Sen Aydın İl Temsilciliğine gerçekleştirdiği ziyarette gündemi değerlendirerek, "Şayet Türkiye kazanacaksa AK Parti kaybetmeye hazırdır" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Memur-Sen Aydın İl Temsilciğine seçilen İsmail Yiğit'in sendika yöneticileriyle düzenlediği toplantıda gündemdeki konular ve yaşanan terör olayları değerlendirildi.

Eğitim-Bir-Sen Aydın Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Sadık Atay, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi İsmail Yiğit ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri katıldı.

“TERÖRÜ LANETLİYORUZ”

Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini ve yakın zamanda bu zor günlerden kurtulacağını ifade eden Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı ve Memur-Sen Aydın İl Temsilci İsmail Yiğit, “Türkiye ne zaman başını kaldıracak olsa, başına vurmak için sırada bekleyen güçler var. Yine öyle bir zaman diliminin içindeyiz. Seçimlerden bir takım beklentisi olanlar canımızı yakmaya ve acıtmaya başladılar. Her gün bir şehit haberi geliyor. Memur-Sen olarak ülke genelinde 1 milyona yaklaşan bir üye potansiyeline sahibiz. Memur-Sen olarak ülkemizin harcı betonu olma görevini üstleniyoruz. Bununla ilgili tüm illerde sesimizi yükseltiyoruz. Kardeşlik ikliminin oluşması içinde elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye üzerinde art niyetli olanların Türkiye üzerinde oyun peşinde olanların oyunlarını bozacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu vatanı sokakta bulmadık. Atalarımızın kanlarıyla bu vatana sahip olduk. Dolayısıyla vatanımız aleyhinde oyun kuranlar bunu unutmasınlar. Dün nasıl canımız ve kanımız pahasına bu vatanı koruduysak. Bu günde bölgenin ve dünyanın yükselen yıldızı vatanımızı korumak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları lanetliyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de seçimden sonra da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü dile getirerek, “Çalışmalarımıza ilçe danışma meclislerimizle, mahalle ziyaretlerimizle devam ediyoruz. Ziyaretlerimizin en önemli ayaklarından olan sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyoruz. Bu gün de bu vesileyle, Memur-Sen İl Temsilciliğine seçilen İsmail Yiğit’e hayırlı olsun diliyorum” diye konuştu.

“BİRLİĞİMİZİ BOZMALARINA MÜSAADE ETMEYİZ”

Memur-Sen Temsilciliğine seçilen yeni yönetime ziyarette bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Sadık Atay, “Gündemimizde malumunuz iki konu bulunuyor. Biri hükümetin kurulması ve Türkiye’de yaşanan terör faaliyetleri. Türkiye’de her seçim döneminde olduğu gibi terör faaliyetleri kendini göstermektedir. Bu dönemde tek partili bir iktidarın oluşmamasının terör faaliyetlerini daha da arttırdığını gözlemliyoruz. Halkımız şunu iyi bilmelidir ki ortada terör örgütü var. Bu terör örgütünü içimizde ve dışımızda destekleyen oluşumlar var. Bunlarda bir tanesi hepimizin bildiği PKK terör örgütü. Bir tanesi DHKP-C denilen terör örgütü. Bir tanesi de DEAŞ denilen terör örgütü. Bunlar kardeşi kardeşe kırdırtarak, toplumumuzu iç savaşa sürüklemek istiyor. Bunlar Alevi, Sünni, Türk, Kürt gibi mesellerle daha önce de yaptıkları gibi, bu dönemde de toplumu birbirine katmak için yaptıkları faaliyetlerdir” dedi.

“TERÖR BİTENE KADAR OPERASYONLAR DEVAM EDECEK”

Terör örgütlerinin isimleri ne olursa olsun unutmamaları gerekenin İslamiyet’te insan öldürmenin suç ve haram olduğunu belirten Atay, “Ülkenin güvenlik güçlerine, devletine, milletine silah doğrultulmasının hiçbir şekilde kabul edilir bir tarafı yoktur. Ortak değerlerimize yan gözle bakan, ülkemize silah doğrultan, birlik ve beraberliğimize terör faaliyetleriyle zarar vermeye çalışan bütün unsurlar tükeninceye kadar operasyonlar devam edecektir. Çünkü artık Türkiye barış, özgürlük, demokrasi, kamu düzeni noktasında ve dünya itibarı noktasında AK Parti döneminde belli bir yere gelmiştir. Fakat halen daha ülkeyi birbirine katmak isteyenler var. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Adeta bağımsızlık, özgürlük ve demokrasi arkasına gizlenmiş bir terör yapılanmasıyla karşı karşıyayız. Baktığımızda CHP ve HDP milletvekilleri mecliste ağızlarına PKK, terör ve şehit lafını ağızlarına almıyor. Eğer mesele bayraksa, eğer mesele millet ve devletse bunun partisi, rengi ve ırkı olamaz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bizim ortak değerimizdir. Aksini düşünenlere karşı da mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir” diye konuştu.

“KOALİSYON GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Hükümet kurma yönünde de çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Atay, “Koalisyon çalışmalarımız partilerle devam etmektedir. AK Parti Türkiye’nin geleceğinin en büyük teminatıdır. AK Partisiz hiçbir oluşum düşünülemez. Masanın üzerinde birden fazla alternatif var. Biz istiyoruz ki vatanımıza milletimize en hayırlı netice olsun. Bu Cumhuriyet Halk Partisiyle koalisyon olabilir, Milliyetçi Hareket Partisiyle olabilir veya nihayetinde erken seçim olabilir. Ama herkes şunu bilmeli ki Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın da ifade ettiği gibi, şayet Türkiye kazanacaksa AK Parti kaybetmeye hazırdır. Milletimiz sağduyulu olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.