Sayokan Türkiye Temsilciliği Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Sayokan Türkiye Temsilciliği Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Türk Savaş Sanatı Sayokan Türkiye Temsilciliği yeni yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, makamında Sayokan Türkiye Temsilciliği Nazilli Alplik Okulu’nu misafir etti. Başkan Alıcık’ın makamında yapılan ziyarete Türk Savaş Sanatı Sayokan Türkiye Temsilciliği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tanyu Hüseyin Yabir, Başkan Yardımcısı Celal Aydemir, Genel Sekreter Ersagun Güldamla, Muhasip Mehmet Özbay ve üyeler; Kemal Kaya, Ahmet Aksu, Uğur Küçüktürkmen, ile Zviadi Katamadze katıldı.

Yeni Yönetimin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık “Türk savaş sanatına saygım ve ilgim her zaman payidardır. Bu kültürü yaşatan insanlarla birlikte olmak ayrı bir onur veriyor. Türk Savaş Sanatı ile Türk kültürünü dünyaya tanıtan böylesi ender insanların her türlü takdir ve taltifin üstündedir” dedi.

Türk savaş sanatları Sayokan ve Yesuken Türkiye temsilcisi Tanyu Hüseyin Yabir, Türk kültürünün yaşatılması ve dünyada haklı yerini alması için verdikleri mücadele hakkında ve yeni yönetimleri hakkında Başkan Alıcık'ı bilgiler verdi. Türk kültürünün yaşatılması ve dünyada haklı yerini alması için verdikleri mücadele Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür eden Yabir, ayrıca bu yaz yapılacak Uluslararası Türk Savaş Oyunları Organizasyonun Nazilli’de yapılması ve bu organizasyona ev sahibi olmak için Alıcık’dan destek istedi. Okculuk, Kılıç Sanatı, ve Türk savaş oyunlarının sergileneceği Uluslar arası organizasyon ile Nazilli’nin adını tüm dünyaya tanıtabileceklerini ifade eden Tanyu Hüseyin Yabir, konuşmalarının sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Sayokan Abası ile çiçek takdiminde bulundu.

Başkan Alıcık, Türk savaş sanatları Sayokan ve Yesuken Türkiye temsilcisi Tanyu Hüseyin Yabir’e ziyareti ve anlamlı hediyeleri için teşekkür ederek Uluslararası Türk Savaş Oyunları Organizasyonun Nazilli’de yapılması ve bu organizasyona ev sahibi olmak için tam destek vereceklerini belirterek misafirleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.