Sedat Peker referandum yaptırmayacağız diyenlere göz dağı verdi

Sedat Peker referandum yaptırmayacağız diyenlere göz dağı verdi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in başlattığı "Evet" kampanyasına yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker'den destek geldi. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in başlattığı "Evet" kampanyasına yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker'den destek geldi.

Sosyal medyada AKP'ye yakın hesapların lideri olarak gösterilen Taha Ün'ün davetine cevap olarak, yayınladığı video ile “Evet” diyeceğini açıklayan  Peker, şu ifadeleri kullandı:  

Twitter hesabından bir video yayınlayan Peker, Muhalif isimleri Twitter’daki hesabından hedef göstermesiyle bilinen Aktroll Taha Ün’e, “Taha, aslan kardeşim mesajını aldım” ifadelerini kullanarak referandumda ''Evet'' diyeceğini açıkladı.

Referandumu yaptırmamak için sokağa çıkacak olanlar olursa, karşılarında kendilerini bulacağını söyleyen Peker, “Nasıl ki sokaklarda olduysak, referandumu yaptırmamak amacıyla sokaklara çıkanları sokaklarda bekliyor olacağımızı söylemek isterim. Sırf bunun için bile evet derim. Kardeşlerim, dostlarım ben varım, sizler de var mısınız?” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.