“Şehirler Ve Kültürler-yörelerimiz” Projesi Başladı

“Şehirler Ve Kültürler-yörelerimiz” Projesi Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi kapsamında Erzincan’dan yüzlerce genç Trabzon gezisine katıldı.Proje ile Erzincan’dan 800 genç Erzurum, Gümü...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi kapsamında Erzincan’dan yüzlerce genç Trabzon gezisine katıldı.

Proje ile Erzincan’dan 800 genç Erzurum, Gümüşhane, Divriği, Kemaliye ve Trabzon gezilerine katılacak. Proje hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Burak Mumcu: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve 81 ilde uygulamaya başlayan “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi ile gençlerin kaynaşmaları ve kültürel etkileşimde bulunmaları amaçlanıyor. Gençler arasında diyaloğun arttırılması ve düzenlenen gezi programları sayesinde ülkemizin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek, ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlanması amacıyla bu proje hayata geçirildi. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi öncülüğünde gerçekleşen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi 9 Mayıs 2015 tarihi itibarı ile yoğun bir katılım ile başladı. Amacımız gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bütün projeleri gençlerimize en iyi şekilde sunmak ve bunlardan faydalanmalarını sağlamaktır. Bu etkinlikler sırasında gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, hayatın koşuşturması içinde yaşadıkları stresi en aza indirme şansını da bulmaktadırlar. Bu projeye katılan gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum. Yaptığı projelerle gençlere ne kadar değer verdiğini gösteren, bize verdiği imkânlarla gençliği daha da ileri taşımamızı sağlayan Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve ekibine tüm gençlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.