Şehit Annesine Aydın Aski'den fatura ayıbı

Şehit Annesine Aydın Aski'den fatura ayıbı

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi şehit ailesinin suyunu kesti. Afrin şehidi Musa Özalkan'a yönelik haciz kararının ardından CHP'li Belediye'nin skandal kararı vicdanları bir kez daha sızlattı.

ENGİN KOCAMAN / YENİ HABER - Afrin operasyonunda şehit olan Musa Özalkan’a haciz gönderilmesinin yankıları sürerken, yeni bir skandal Aydın’da ortaya çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Büyükşehir Belediyesi, 1994 yılında Şırnak’ta şehit olan Ahmet Emirkaya’nın 71 yaşındaki annesi Fatma Emirkaya’nın Nazilli Pirlibey Mahallesi’nde oturduğu evinin suyunu kesti. 

6e3994dd-1559-42e8-83f5-3b9a87165752.jpg

“SUYUMU BİLE BİLE KESTİLER”

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri geçtiğimiz günlerde şehidin annesinin evine giderek, su saatini mühürledi. Yaşanan olay sonrası çaresiz durumda kalan yaşlı kadın, ASKİ ekiplerinin suyunu kesmesine isyan etti. ASKİ ekiplerinin kendisinin şehit annesi olduğunu bile bile suyunu kestiğini iddia eden Fatma Emirkaya, “Kaç gündür evimde su yok. Ben tek başıma yaşayan bir insanım. Oğlunu bu vatana şehit veren bir insana bu reva görülmemeliydi. Çok üzgünüm” diye konuştu. 

3402d49c-5149-4b52-b6fb-72adc2568e68.jpg

“3 BİN TL’LİK BORÇ İÇİN SUYUMU KESTİLER” 

 

Tek başına kıt kanaat geçindiğini ifade eden anne Emirkaya, ASKİ ekiplerinin 3 bin TL’lik borç için suyunu kestiğini kaydetti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslenen şehit annesi, “Ben bir ayağı çukurda bir insanım. Yaşananları içime sindiremiyorum. Vatana oğlumu şehit verdim, karşılığı bu mu olacaktı” dedi. 

1ea4d9ac-9e58-472f-9a1a-a2495b8fa690.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.