Şehit Fatih Çaybaşı'nın ismi Efeler'deki parkta yaşayacak

Şehit Fatih Çaybaşı'nın ismi Efeler'deki parkta yaşayacak

Efeler Belediye Meclisi kararı ile Artvin'in Şavşat ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Er Fatih Çaybaşbaşı'nın isminin verildiği park-kafeterya hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde ilk olarak konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şöyle konuştu: "Ülkemiz 15 Temmuz felaketinin eşiğinden döndü. Her gün şehit haberleri ile ulusça yüreğimiz yanıyor. Bugün hepimizin sorumluluğu ve görevi birey olarak büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e sahip çıkıp, demokrasimizi geliştirerek Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmektir. Bu düzenlemiş olduğumuz park alanı içinde yer alan Orhan Esin parkı ile restore ettiğimiz Efeler Kafe’yi ve Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı’nın açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Parkların ve kafemizin Efeler Mahallesi sakinlerine, Efeler ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Açılış törenine T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Mahalle Muhtarı Şerif Ali Avcı, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Efeler İlçe Başkanı Selim Gürgün, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kurukaya Dalar, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

unnamed-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.