Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi

Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi

Zeytinburnu’nda, yaralanan meslektaşını hastaneye götürürken kaza yaparak hayatını kaybeden polis memuru Murat Boyraz için Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi.Edinilen bilgiler...

Zeytinburnu’nda, yaralanan meslektaşını hastaneye götürürken kaza yaparak hayatını kaybeden polis memuru Murat Boyraz için Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, Zeytinburnu’nda kaza yapan Yunus Ekipleri’nde görevli arkadaşlarını polis arabasına alan Murat Boz, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan polis otosu önce trafik levhasına, ardından da köprünün ayağına çarptı. Kazada ağır yaralanan polis memuru Murat Boyraz, kaldırıldığı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Şehit polis memuru Murat Boyraz için bugün Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. Boyraz’ın ailesi Kayseri’de olduğu için törene katılamadı.

Törende bir konuşma yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selmi Altınok, "Zaman zaman hain kurşunların hedefi olan, zaman zaman başka sebeplerle kardeşlerimizi şehit vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kardeşlerimiz şehit olduğunda yüreğimiz yanıyor. O acıyı kelimelerle tarif edebilme şansımız yok. Onu, hepinizin şu anda yüreğiniz yandığı gibi benim de aynı şekilde yüreğim yanıyor. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Yolcu ediyoruz kardeşimizi. Hakkın rahmetine yolcu ediyoruz. İstanbul’da yaşayan inanlarımızın bize güvencesi tam olsun. Bundan sonra da hain kurşunlarla da olsa trafik kazalarıyla da olsa başka sebeplerle de olsa biz şehit olmaya devam etsek bile İstanbul’da yaşayan insanlarımız al yıldızlı bayrağımız göndere kalksın diye insanlarımız huzurlu başını yastığa koysun diye, vatanımızın birliği, dirliği devam etsin diye bir olalım, büyük olalım, güçlü olalım diye şehit vermeye devam edeceğiz. Acıyı yüreğimizde yaşayacağız, yine dimdik duracağız. Yine bu hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımdan, bütün teşkilatımdan hem ricam, hem talimatımdır. Trafik kurallarını uygularken trafik noktasında biz herkesten daha çok dikkat edeceğiz. Hiç kimsenin trafikte canı yansın istemiyoruz. Hiç kimsenin ocağına ateş düşsün istemiyoruz" dedi.

Cenaze töreninde yapılan duaların ardından şehit polis memuru Murat Boyraz, memleketi Kayseri’ye gönderildi.

Şehit polis memuru Murat Boyraz’ın Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu 2010 yılında mezun olduğu ve Polis Çevik Kuvvet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ve son olarak Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.