Şekame’den Engellilere Asker Eğlencesi

Şekame’den Engellilere Asker Eğlencesi

Şehzadeler Belediyesi Kent konseyi kadın meclisi (ŞEKAME) engelli asker adaylarına asker eğlencesi düzenledi. Manisa Polis evinde düzenlenen gecede engelli asker adayları ve aileleri gece boyunca hala...

Şehzadeler Belediyesi Kent konseyi kadın meclisi (ŞEKAME) engelli asker adaylarına asker eğlencesi düzenledi. Manisa Polis evinde düzenlenen gecede engelli asker adayları ve aileleri gece boyunca halay çekip harmandalı oynadılar. Düzenlenen eğlencede asker olacak engelli gençlere kına yakıldı.

Şehzadeler belediyesi kent konseyi kadın meclisi (ŞEKAME) bu dönem askerlik yapacak 30 Engelli asker adayı için polis evinde asker eğlencesi düzenledi. Düzenlenen geceye Şehzadeler Belediye Başkan vekili Mehmet Emin Çipiloğlu, Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş ve çok sayıda engelli ailesi katıldı.

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak 30 Engelli asker adayı için böyle bir gece tertip ettiklerini ifade eden ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş, “Öncelikle böylesine güzel bir gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. ŞEKAME olarak birçok sosyal projeye imza atıyoruz. Bu konuda değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik bizlere gereken tüm desteği sağlıyor. Kendisine bu desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim.” dedi.

“ENGELLİLERE POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak engelli vatandaşlara her alanda pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Çipiloğlu, “Böylesine güzel bir gece bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımız engelliler konusunda yapmış olduğu çalışmalarla her zaman engellilerin yanında olduğunu göstermiştir. Yine bu güzel geceye destek vererek bir kez daha bunu göstermiştir. Şehzadeler Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu geceyi organize eden tüm ŞEKAME yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gece geç saatlere kadar süren asker eğlencesinde asker olacak engellilere kınalar yakıldı. Gece boyunca aileler duygu dolu anlar yaşadılar. Polis evinde düzenlenen gece halay ve zeybekler eşliğinde son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.