Selahattin Yılmaz STK’lara kahvaltı verdi

Selahattin Yılmaz STK’lara kahvaltı verdi

Vatan Partisi Aydın Milletvekili 2. Sıra Adayı Avukat Selahattin Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları’na Sümer Park Lara Restaurant’ta kahvaltı verdi.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarına toplumun her kesiminden destekler gün geçtikçe artıyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Vatan bölünürse hiçbir şeyin kıymeti kalmaz” dedi. Vatan Partisi Aydın Milletvekili 2. Sıra Adayı Avukat Selahattin Yılmaz, “Biz bu yollarda beraber yürüyeceğiz, diyen iktidar partisine artık halkımızın inancı kalmadı” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi Aydın Milletvekili 2. Sıra Adayı Avukat Selahattin Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları, odalara, derneklere ve sendikalara Sümer Park Lara Restaurant’ta kahvaltı verdi. Sivil toplum kuruluşlarından büyük ilgi gören Selahattin Yılmaz düzenlediği kahvaltıda seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın taleplerini dinledi.

Lara Restaurant’ta ki kahvaltıya Vatan Partisi Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Vatan Partisi Aydın Milletvekili 6. Sıra Adayı Diş Hekimi Billur Şuvak, Nazilli İlçe Başkanı Avukat Zühre Genişel, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü ve Yönetim Kurulu, Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Akkuş ve Yönetim Kurulu, Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık ve Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Hikmet Çiçek ve Yönetim Kurulu, Romanlar Derneği Başkanı Doğan Argın ve Yönetim Kurulu, Kuva-i Milliye Derneği Başkanı İsmail Bilgiç ve Yönetim Kurulu, Elektrikçiler Odası Başkanı Mustafa Önceler ve Yönetim Kurulu, Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ve Yönetim Kurulu, Şehit Aileler Derneği Yönetim Kurulu, Türkiye Gençlik Birliği Başkanı Barış Çakır ve Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetli katıldı.

Duruşları, düşünceleri, görüşleri farklı olan Sivil Toplum Kuruluşları’nın yoğun ilgi gösterdiği, konuşmaları büyük bir dikkatle dinledikleri ve konuşmalar sırasındaki güzel, samimi duygu ve düşüncelerini aktardıkları kahvaltıda Dolunay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Başyazarı Birol Ertemöz’ün sunumuyla, konuşmasına başlayan Vatan Partisi Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Sivil Toplum Kuruluşları toplumun temel taşlarındandır. Eğer bu taşlardan biri yerinden oynarsa birlik ve beraberliğimiz tehlike altındadır demektir. Biz atalarımızdan bu vatanı nasıl devraldıysak evlatlarımıza da aynı şekilde bırakmalıyız. Vatanımız bölündüğü zaman hiçbir şeyin kıymeti kalmaz. Biz Vatan Partisi olarak bu vatanı böldürmeyeceğiz dedik, sözümüzü tutacağız ve bu vatanı böldürmeyeceğiz. Her karış toprağımız için canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin ve bu uğurda ölümü bile göze alan gazilerimizin kurdukları derneklere en güzel binaları tahsis ederek bütün etkinliklerinde de yanlarında olacağız. HDP bir PKK projesidir. Eğer HDP meclise girerse vatanımız parçalanma noktasındadır o zaman işte vay halimize. Ama ben şunu biliyorum ki askerlerimi, Gazilerimi, Kuva-i Milliyecilerimi, vatanseverlerimi alır dağlara çıkarız, kanımızın son damlasına kadar vatanımızı gene savunuruz. Erzurum’un Dadaşları, Aydın’ın Efeleri olduğu sürece hiçbir kuvvet bizim bayrağımızı yere indiremez. İktidara geldiğimiz zaman askerlerimize 1000 lira onur parası vereceğiz, kredi kartlarının faizlerini sileceğiz. Biz öyle hemen milletvekili maaşlarına zam yapılsın deyince el kaldıranlardan olmayacağız. Biz halkımıza hizmet için meclise gireceğiz” dedi.

Büyük tezahüratlar altında konuşmasını yapan Uğur’dan sonra Birol Ertemöz’ün, Büyük Aydın Ailesi’nin Reisi olacak diyerek sunum yaptığı ve büyük alkışlarla konuşmasına başlayan Vatan Partisi Aydın Milletvekili 2. Sıra Adayı Avukat Selahattin Yılmaz, “Seçim çalışmaları nedeniyle köy-köy geziyoruz. Bu gezilerimiz ve ziyaretlerimiz sırasındada en çok kahvelere gidiyoruz. Şunu üzülerek ve yüreğim kan ağlayarak söylüyorum ki kahveler gece gündüz gencecik insanlarla dolu. Çünkü iş yok. Sanayiye gittim, sanayi esnafımız iş olmamasından şikayetçi. Bu güne kadar bir fabrika kurdelesi kesilmedi. Kesilmediği gibi de Atatürk’ün açtığı Sümerbank’ta kapandı. Bu saatten sonra, biz bu yollarda beraber yürüyeceğiz, diyen iktidar partisine artık kimsenin inancı kalmadı. Hiçbir istihdam kapısı açılmadığı gibi olanlarda ya satıldı, yada kapandı. Bu gençlerimizin hali ne olacak. Analar evlatlarını davulla zurnayla askere gönderiyor, kucağımızda şehit veriyoruz. Analarımız artık ağlamasın. Biz namus sözü verdik şehidimize, gazimize sahip çıkacağız, ekonomiye destek vereceğiz, çiftçimizi kalkındıracağız ve arkasından iş kapıları kendiliğinden açılacak. Seçim sürecinde olduğumuz bu günlerde halkımızda hiçbir seçim heyecanı yok. Halkımız karasızlık içinde, denemişlere güvenmiyorlar, tepki oyları oluşacak. Eğer halkımız yüreğinde bizlere yer açarda bizi iktidara getirirse verdiğimiz bütün sözleri tutacağız, tutmazsakta kulağımızdan tutup, bizden hesap sorun. Düzenlediğimiz kahvaltıya geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

selahattin-yilmaz--(1).jpg

selahattin-yilmaz--(2).jpg

selahattin-yilmaz--(3).jpg

selahattin-yilmaz--(4).jpg

selahattin-yilmaz--(5).jpg

selahattin-yilmaz--(6).jpg

selahattin-yilmaz--(7).jpg

selahattin-yilmaz--(8).jpg

selahattin-yilmaz--(9).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.