Selvi Kılıçdaroğlu, Nazilli'de CHP'lilerle Buluştu

Selvi Kılıçdaroğlu, Nazilli'de CHP'lilerle Buluştu

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Aydın’ın Nazilli ilçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır’ın daveti üzerine Nazilli’ye geldi. İlk olarak CHP İlçe binasında partililerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu daha sonra Uzun Çarşı’da yürüyüşe geçti. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, özellikle kadınların yoğun isteği üzerine hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Uzun Çarşı’da milli piyango satıcısından aldığı biletin son iki hanesinde yer alan 7 ve 9 rakamından 7’nin , 7 Haziran seçimlerinin zaferi olarak algılanması partililerin yüzünü güldürdü. 9 rakamının da 9 Haziran’da çekilecek olan milli piyango çekilişinde uğur getirmesini temenni eden Kılıçdaroğlu, ardından çeyrek biletini ilçe örgütüne bağışladı. Kılıçdaroğlu, “Nazilli’den şans bileti alıyorum. Hem seçimlerde uğur getirsin hem de çekilişte büyük ikramiye bize vursun. Çifte zafer yaşayalım” dedi. Uzunçarşı’da vatandaşları selamlayarak ADD binasına giden Kılıçdaroğlu yaptığı kısa konuşmanın ardından Cem Evine gitti.

“8 HAZİRAN’DA TÜRKİYENİN KADERİ BELLİ OLACAK”

Cem evinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Bayan Kılıçdaroğlu, Cem Evlerinin Türkiye’nin her yerinde ibadethane sayılması için uğraştıklarını belirtti. Seçimlerde el ele vererek zafere ulaşmak istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Gerçekten artık dönüm noktasındayız. Bu seçimlerde halkımızın çok iyi düşünerek oy kullanması lazım. Türkiye için kader günü 7 Hazirandır” ifadelerini kullandı.

HUZUREVİNDE TÜRKAN NENENİN PASTASINI KESTİ

Cem Evi’nin ardından Huzurevini ziyaret eden Kılıçdaroğlu burada karanfil dağıtarak, huzurevi sakinleriyle dertleşti. Hastaların yapmış oldukları sergi ve el işi atölyelerini de gezen Kılıçdaroğlu, 78 yaşındaki Türkan Keser’in doğum gününde Türkan Nineyle birlikte pasta kesti. Türkan nineye huzurlu yıllar dileyen Kılıçdaroğlu ardından huzurevi sakinlerinin yapmış oldukları resim ve el sanatlarının önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.