Şen: Aydın'da Olmaktan Mutluyum

Şen: Aydın'da Olmaktan Mutluyum

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün, İstanbul Güngörenspor’dan transfer ettiği Mehmet Şen, Aydın’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Tecrübeli golcü, takımda rekabet ortamının giderek arttığına dikkat çekerken bu ortamın başarıyı getireceğinin altını çizdi. Kariyeri boyunca 376 profesyonel maça çıkarak bir çok futbolcunun ulaşması zor bir rakama ulaşan Mehmet Şen bu maçlarda 103 gol kaydetti. Tek Santral , Lüleburgazspor, Dardanelspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor, Çaykur Rizespor,Orduspor, Torku Konyaspor, Yeni Malatyaspor ve İstanbul Güngörenspor takımlarında forma giyen tecrübeli futbolcu üç kez ayrı zamanlarda Altay forması giydiği için siyah-beyazlı renklere yabancılık çekmeyecek. Antrenmanlarda gösterdiği performans ve tavırla Ahmet Altın ve Bayram Çetin gibi takımın ağabeyi konumuna gelen Mehmet Şen, yeni sezona en kısa sürede hazır olmak istediğini söyledi. Mehmet Şen, şu ifadeleri kullandı:“Aydınspor 1923 köklü bir kulüp ve iyi bir taraftar grubuna sahip. Takımın, taraftarla bütünleştiğinde neler yaptığı ortada. Önümüzdeki sezonda da birleşmeyi sağlarsak başarılı olacağımızı düşünüyorum”

Takımın yüzde 100 hazır olmadığına dikkat çeken Mehmet Şen, “Hazır duruma gelmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. Her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Ligde hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor veya kaybedilmiyor. Sahaya çıkıp, elimizden geleni hep birlikte yapmalıyız. Lige kalan kısa süre içerisinde takım olma duygusunu daha iyi hissedeceğimize inanıyorum” dedi.

İZİN VERİLİRSE DURU YAZACAK

Öte yandan, oynadığı takımlarda formasının arkasındaki isim kısmına kızının ismi Duru’yu yazdıran Mehmet Şen, TFF’nin izin vermesi takdirde yine aynı yazıyı yazdıracağını söyledi. Mehmet Şen, 9 veya 99 numaralı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.