Senai Demirci, Annenin Önemini Anlattı

Senai Demirci, Annenin Önemini Anlattı

Şehzadeler Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi, Yazar Dr. Senai Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Anne: Rahmet Yağmuru’ konulu bir konferans düzenledi. Demirci, Hz. Muhammed’in (SAV)...

Şehzadeler Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi, Yazar Dr. Senai Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Anne: Rahmet Yağmuru’ konulu bir konferans düzenledi. Demirci, Hz. Muhammed’in (SAV) hayatından ve esmalardan örnekler vererek, annenin önemini ve anne olmanın sorumluluklarını anlattı.

Şehzadeler Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi işbirliği ile Anneler Günü’ne özel, ‘Anne: Rahmet Yağmuru’ konulu bir konferans düzenlendi. Tarihi Bedesten Nikah ve Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Çipiloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve çok sayıda davetli katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Yazar Dr. Senai Demirci, günümüzde anne olmanın sorumluluğunu, ana sözcüğünün altında yatan anlamları, 21. yüzyılda İslamiyet’in anneye biçtiği rolü ve annenin önemini Hz. Muhammed’in (SAV) hayatından ve esmalardan örnekler vererek anlattı.

Demirci, Kur’an-ı Kerim’de belirtilen hem kadına karşı gösterilmesi gereken özenli tavra hem de ’anneye’ karşı gösterilecek olan güzel ahlakın önemine dikkat çekti. Konferans sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Yaklaşık iki saat süren konferansın ardından AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Çipiloğlu, Demirci’ye hediye paketi ve çiçek takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.