SERİNKAN RESMEN ADAY ADAYI

SERİNKAN RESMEN ADAY ADAYI

AK Parti İl binasında aday adaylık başvurusunu Ömer Özmen’e yapan İsmail Serinkan, 1 Kasım’da iktidar olacaklarını söyledi.

Eşi Aynur ve oğlu Yasin Serinkan ile birlikte geldiği il binası çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsmail Serinkan, siyasette edindiği deneyim ve tecrübeyi aydının hizmetinde kullanmak için yola çıktığını söyledi.    

Milletvekilli aday adaylık başvuru dosyasını AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teslim eden mali müşavir İsmail Serinkan, siyaset kurumunun içinden geldiğini söyleyerek milletin hizmetkarlığına talip olduğunu belirtti. İl binası çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serinkan, 1 Kasım’da Türkiye’nin AK kadrolar eliyle yeniden istikrarı yakalayacağını kaydetti.

Türkiye’yi 7 Haziran seçimlerinden sonra içine düştüğü çıkmazdan sadece AK Partinin çıkartabileceğini ifade eden Serinkan, 13 yıllık istikrar ve büyüme hızının kaldığı yerden devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. 1980’li yıllarda başladığı siyasi hayatında önemli tecrübe ve birikim kazandığını da kaydeden Serinkan, “Yaşadığım ilin sorunlarını biliyorum. Ve bu sorunları çözebileceğime inandığım için yola çıktım. Aydın artık kendi kaderi ile baş başa bırakılan bir kent değil. AK Parti iktidarı ile birlikte Aydınımıza çok önemli yatırımlar geldi ve gelmeye devam edecek. Burada önemli olan doğru temsil kabiliyetidir. Ben milletten alacağım temsil yetkisini yine millete hizmet etme yönünde kullanacağım. Gerek iş dünyasının ve gerekse tarımsal sorunların çözümü noktasında önemli tespitlerim var. Özellikle istihdama yönelik projelerin hayata geçirilmesi için ciddi hazırlıklarımız var.

Bunların gerçekleşebilmesi için başta teşkilat olmak üzere aydınlıların da sandıkta desteğine ihtiyacımız var. Bir iktidar ancak teşkilatlar ile ayakta durur. Bunun bilincinde biri olarak teşkilatların desteğini alarak yola çıktım. Allah nasip ederse milletvekili seçilirsem teşkilatlarımız ve halkımın emrinde olacağım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.